صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد از اخذ عوارض غیر قانونی

کد خبر: ۳۳۳۹۱۰
| |
2533 بازدید
|
۲

رئیس کمیسیون عمران شورا نسبت به اخذ عوارض غیرقانونی از ساختمان‌هایی که بعد از طرح تفصیلی ارزش افزوده پیدا کرده‌اند اعتراض کرد و گفت :پیش از این نیز درباره این موضوع تذکر داده بودم اما پاسخی نگرفتم.

به گزارش مهر ،حمزه شکیب رئیس کمیسیون توسعه وعمران شورای اسلامی شهرتهران در جریان برگزاری پانصد و شصت ودومین جلسه شورا با بیان این که این تذکر را بارها در صحن شورا و حتی به صورت کتبی هم اعلام کرده ولی تاکنون پاسخی دریافت نکرده ام گفت: طبق قانون شورای اسلامی شهر محل تعیین عوارض ساخت و ساز است. بعد از ابلاغ طرح تفصیلی جدید، شهرداری تهران خواستار تغییر نرخ های اخذ عوارض شد که شورا با آن مخالفت کرد و ما نیز فرض را بر آن گذاشتیم که شهرداری طبق روال سال قبل از مردم عوارض دریافت خواهد کرد.

وی افزود: متاسفانه در برخی مناطق روال اخذ عوارض شکل دیگری را به خودش گرفته است برای مثال در شورای معماری که در مناطق تشکیل می شود عوارض یک طبقه اضافه را به شیوه ای غیر از عوارض مجاز تعیین می کنند که در برخی مواقع مبالغ نجومی از مالکین اخذ می کنند و تازه ردی هم از این نحوه دریافت عوارض باقی نمی گذارند،این تخلف محض است چه کسی تصویب کرده که چه میزان عوارض پرداخت شود.

شکیب خاطر نشان کرد: متاسفانه این اتفاقات راحت می افتد مالکین هم بعضا راضی هستند چون یک طبقه اضافه می گیرند، ما باید شاکی باشیم که در حق شهر ظلم می شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
رادریافت مالیات ازمعاملات مسکن باعث افزایش شدید قیمت مسکن می شودوبرخریدار فشار مضاعف وارد می نمایدضمن اینکه نحوه محاسبه ارزش افزوده ایراد دارد---اگر کسی جنسی را 1000تومان خرید و1200توماتن فروخت باید مالیات سود یعنی 200تومان رابپردازد نه مالیات 1200تومان
ناشناس
|
Poland
|
۰۳:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۳
"مالیات بر ارزش افزوده"
همان طور که از عنوانش پیداست مالیاتی است که بر افزایش قیمت بسته می شود و در تایید نظر قبل اگر جنسی 1000 خریداری شود و 1200 فروخته شود شش درصد مالیات بر ارزش افزوده می شود 6*200 تقیسم بر ا100 به عبارت بهتر می شود 12 در حالی که در عمل مالیات از قیمت اصلی و در این حالت 72 اخذ می شود و تعجب بزرگتر اینکه کسی از وزیر و وکیل و اصناف و مردم در این باره حرفی نمی زنند!!!
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟