صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خانواده زندانیان در انتطار بودجه 100 میلیونی دولت

کد خبر: ۳۳۲۷۰۵
| |
2221 بازدید

مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان مرکز گفت: بودجه‌ای که در قانون برای این موضوع پیش‌بینی شده رقمی بالغ بر 100 میلیارد تومان است که امیدواریم تخصیص آن هر چه زودتر صورت گیرد.

به گزارش مهر، محسن نصیری در حاشیه برگزاری جشن گلریزان با بیان اینکه امیدواریم دولت کمکهای مستمری هر ساله به این انجمن داشته باشد گفت: بودجه‌ای که در قانون برای این موضوع پیش‌بینی شده رقمی بالغ بر 100 میلیارد تومان است که امیدواریم تخصیص آن هر چه زودتر صورت گیرد.

مدیرعامل حمایت از زندانیان مرکز با بیان اینکه این مبلغ از طریق سازمان زندان‌ها به انجمن‌های حمایت از زندانیان سراسر کشور تعلق می‌گیرد درباره سرانه فعلی خانواده زندانیان تحت پوشش گفت: آنچه از ناحیه کمک افراد خیر به انجمن‌های حمایت پرداخت می‌کنیم برای خانواده یک نفره 50 هزار تومان، خانواده 2 نفره 60 هزار تومان، خانواده 3 نفره 70 هزار تومان و خانواده 4 نفره به بالا 80 هزار تومان به صورت مستمری ماهانه است.

وی در پاسخ به سوالی درباره استفاده از مسکن مهر برای حل مشکلات مسکن خانواده زندانیان خاطرنشان کرد: این موضوع را در دستور کار داریم و نامه‌نگاری‌هایی هم با وزارت راه‌وشهرسازی انجام داده‌ایم و اما در پاسخ به ما گفتند این موضوع باید از طریق کمیته امداد پیگیری شود. با کمیته امداد نیز نامه‌نگاری‌هایی انجام دادیم اما هنوز موفق به نهایی کردن نشده‌ایم.

نصیری در پاسخ به اینکه چند درصد خانواده‌های تحت پوشش انجمن حمایت به خاطر عدم توجه مسئولان به جمعیت کیفری زندان‌ها اضافه شده‌اند، گفت: آمار دقیقی از این تعداد نداریم ولی بر اساس برآورد سازمان زندان‌ها متاسفانه در 2 سال اخیر تعدادی از ورودی‌های زندان‌ها متعلق به اقوام درجه یک برخی از زندانیان است که در حال تحمل کیفرند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟