ساختمان «همشهری» آتش گرفت+تکذیب

کد خبر: ۳۲۵۴۸۹
| |
7688 بازدید
ساختمان موسسه همشهری در خیابان ایرانشهر ظهر امروز طعمه حریق شد.

حسن عباسی مدیر روابط عمومی اورژانس تهران در گفت‌و گو با ایسنا، در تشریح جزئیات این خبر گفت: وقوع حادثه آتش‌سوزی در گروه مجلات همشهری در ساعت ۱۲:۳۳ به اورژانس اطلاع داده شد که به دنبال آن عوامل اورژانس به محل حادثه واقع در خیابان ایرانشهر اعزام شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود چهار آمبولانس در محل مستقر است، گفت: بر اساس اعلام‌ اولیه گستردگی آتش تا حدودی زیاد بوده و نیروهای آتش‌نشان نیز در محل حاضرهستند.

به گفته مدیر روابط عمومی اورژانس تهران تاکنون این حادثه مورد مصدومی نداشته است.

تکذیب خبر آتش گرفتن ساختمان همشهری

قائم‌مقام اجرایی گروه مجلات همشهری اعلام کرد: ساختمان گروه مجلات همشهری آتش نگرفته است.

به گزارش نیمروز، مسعود شاهمرادی درباره‌ی انتشار خبر آتش‌سوزی در ساختمان مجلات همشهری، اظهار کرد: ساختمانی که در خیابان کریمخان آتش گرفته است، اسفندماه سال پیش تحویل داده و گروه مجلات همشهری به ساختمان دیگری منتقل شد.

او افزود:‌ ساختمان جدید گروه مجلات همشهری در میدان ولیعصر (عج) کوچه‌ی شهامتی قرار دارد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟