صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

باهنر:احمدی نژاد بیاید یا نیاید اجماع نیست

کد خبر: ۳۲۳۳۳
| |
6926 بازدید

دبير کل حزب جامعه اسلامي مهندسين گفت: چه احمدي‌‏نژاد کانديدا بشود و چه نشود، اجماع صد درصدي حاصل نخواهد شد.

به گزارش ايلنا، محمدرضا باهنر نائب رئيس مجلس در جمع خبرنگاران پارلماني در حاشيه بازديد از نمايشگاه مرکز بيماري‌‏هاي خاص در پاسخ به سوالي که به بررسي لايحه هدفمند کردن يارانه‌‏ها در مجلس اشاره داشت، گفت: لايحه هدفمند کردن يارانه‌‏ها در حال حاضر در کميسيون ويژه مجلس در حال بررسي است و تلاش مي‌‏کنيم تا زمان رسيدگي به لايحه بودجه، در فضاي کلي مجلس به بررسي اين لايحه بپردازيم.

وي افزود: البته ممکن است بررسي لايحه هدفمندکردن يارانه‌‏ها تا قبل از ارايه لايحه بودجه نهايي نشود به همين دليل ازدولت خواسته‌‏ايم که منتظر تصويب لايحه هدفمند کردن يارانه‌‏ها براي ارايه لايحه بودجه نباشد.
باهنر با بيان اين‌‏که ارايه لايحه بودجه خيلي دير شده است، ادامه داد: از دولت خواسته‌‏ايم تا قبل از پايان دي ماه اين لايحه را تقديم مجلس کند.
وي در پاسخ به اين‌‏که آيا با ارايه لايحه بودجه، بررسي لايحه هدفمند کردن يارانه‌‏ها متوقف خواهد شد يا نه؟، اظهار داشت: با آمدن لايحه بودجه بررسي لايحه هدفمندکردن يارانه‌‏ها از دستور کار ما خارج نخواهد شد و نمايندگان اين دو لايحه را به شکل هم عرض و موازي بررسي خواهند کرد.

باهنر در پاسخ به خبرنگار ايلنا، که به واکنش‌‏هاي سخنان اخير وي در خصوص اجماع حداکثري ميان اصولگرايان به جاي صد در صدي اشاره داشت و يادآور مي‌‏‏شد که برخي، سخنان وي را به عبور از احمدي‌‏نژاد تعبير کرده‌‏اند، گفت: شخص آقاي احمدي‌‏نژاد بين اصولگرايان هم موافق جدي و جزمي دارد و هم مخالف جدي و جزمي. منظور من اين نبود که اگر ايشان کانديدا شوند، اجماع ميان اصولگرايان حاصل نمي‌‏شود بلکه منظور اين بود که چه آقاي احمدي‌‏نژاد کانديدا بشود و چه نشود، اجماع صد در صدي حاصل نخواهد شد. چون برخي از گروه‌‏هاي اصولگرا معتقدند که آقاي احمدي‌‏نژاد حتما بايد کانديداي مورد اجماع اصولگرايان باشد و برخي گروه‌‏ها هم مي‌‏گويند که اصلا از کانديداتوري ايشان حمايت نخواهند کرد.

نائب رئيس مجلس ادامه داد: لايه مياني‌‏اي ميان اين دو گروه وجود دارد که 85 درصد از اصولگرايان را تشکيل مي‌‏دهد. تلاش ما اين است که اين لايه مياني را به وحدت برسانيم تا براساس قابليت‌‏ها و مقبوليت‌‏هاي کانديداها به حمايت از يک نفر بپردازند.
باهنر با اعتقاد بر اين که انتخابات رياست‌‏جمهوري دهم بيش از آن‌‏چه که شخص‌‏محور باشد بايد برنامه‌‏محور باشد؛ در پاسخ به اين‌‏که آيا کانديداي بهتري از آقاي احمدي‌‏نژاد سراغ داريد؟ افزود: حتي خود آقاي احمدي‌‏نژاد هم چنين ادعايي ندارند که بهتر از همه هستند. اساسا اگر کسي بگويد که بهتر از او وجود ندارد، نکته خوبي نيست اما اگر کسي بهتر از آقاي احمدي‌‏نژاد باشد و امکان راي‌‏آوري هم داشته باشد، قابل بحث و بررسي است.
باهنر با تاکيد بر اين‌‏که اين سخنانش به معني عبور از احمدي‌‏نژاد نيست در پاسخ به سوال ديگري که نظر وي را راجع به طرح پيشنهادي علي مطهري مي‌‏پرسيد، اظهار داشت: اگر رئيس‌‏جمهور آينده علاوه بر معاون اول خود، تيم اصلي چهار، پنج نفره‌‏اش را نيز قبل از انتخابات معرفي کند، خوب است چون مردم با آگاهي بيشتري به کانديداها راي خواهند داد.
دبير کل حزب جامعه اسلامي مهندسين در پاسخ به سوال ديگري که به رقابت بين احزاب در آستانه انتخابات اشاره داشت و مي‌‏پرسيد که آيا اين رقابت جنبه ستيزه‌‏ به خود نگرفته است؟ اظهار داشت: به نظر من آن‌‏چه که در حال حاضر وجود دارد رقابت بين احزاب است. البته چون متاسفانه هنوز حزب کارآمد و شناسنامه‌‏داري در کشور نداريم، گروه‌‏هاي سياسي تحت عنوان جبهه و يا سازمان که شناسنامه‌‏دار نيستند، با هم گفت‌‏و‌‏گو مي‌‏کنند و در اين فضا ممکن است کسي که خود را اصولگرا مي‌‏خواند به يک اصلاح‌‏طلب توهين کند که من نمي‌‏توانم در مورد آن چيزي بگويم اما به نظر مي‌‏رسد که عقلاي اصلاح‌‏طلب و اصولگرا رقيب هم هستند نه دشمن هم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟