صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بوعزیزی عربستان درگذشت

کد خبر: ۳۲۱۲۲۵
| |
9036 بازدید
یک شهروند سبزی فروش عربستانی که در اعتراض به برخورد نیروهای امنیتی سعودی خودسوزی کرده بود، بر اثر شدت سوختگی جان خود را از دست داد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رسانه‌های عربستانی، «محمد علی جابری الحوریصی» اخیرا به دلیل آن که برگه هویت و کارت شناسایی برای ارائه به نیروهای امنیتی نداشت، در پایتخت عربستان دست به خود سوزی زد.

این شهروند سعودی بعد از بستری شدن در بیمارستان براثر شدت سوختگی جان خود را از دست داد.

منابع رسانه‌‌ای خودسوزی این شهروند را بسیار شبیه به اقدام «بوعزیزی» شهروند تونسی توصیف کردند که با خود سوزی انقلاب مردم این کشور علیه رژیم استبدادی زین العابدین بن علی را شعله‌ور کرد.

مسئولان سعودی همچنین از خانواده فقیر الحریصی سلب تابعیت کرده بودند که این امر باعث محرومیت این خانواده از خدمات درمانی و فرصت‌های شغلی و آموزش شده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار