صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

كلاهبرداری به بهانه جمع آوری كمک‌های مردمی

کد خبر: ۳۰۹۳۶۴
| |
1924 بازدید

فردی كه در پوشش یك شركت تبلیغاتی به بهانه جمع آوری كمك های مردمی اقدام به كلاهبرداری از شهروندان می كرد با هوشیاری ماموران پلیس آگاهی خراسان رضوی شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش پایگاه پلیس، رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی گفت: در پی وصول پرونده ای از دادگاه مبنی بر كلاهبرداری فردی در پوشش شركتی تبلیغاتی از شهروندان به بهانه جمع آوری كمك های مردمی موضوع در دستور كار ماموران این پلیس قرار گرفت.

وی افزود:‌ ماموران پلیس آگاهی با دریافت این پرونده تحقیقات گسترده خود را جهت شناسایی و دستگیر این فرد شروع كه در بررسی های اولیه مشخص شد كه این فرد در پوشش یك دستگاه خودروی شركت تبلیغاتی با جلب اعتماد افراد مالباخته به بهانه جمع آوری كمك های مردمی به افراد نیازمند با اخذ وجهی به مبلغ 250هزار ریال اقدام به صدور كارتی تحت عنوان «یاران كارت» می كند.
 
سرهنگ حسین بیدمشكی تصریح كرد: تیم اداره مبارزه با جعل و كلاهبرداری سرانجام با انجام یك سری كار اطلاعاتی گسترده و بررسی جغرافیایی وقوع جرم، متهم را حین كلاهبرداری از یكی از شهروندان با همین شگرد دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل كردند.

وی اظهار داشت : در بازجویی بعمل آمده متهم با توجه به شواهد و مدارك موجود و مواجهه با تعدادی از مالبختگان به بزه انتسابی خود اعتراف و بیان داشت تاكنون از این طریق مبلغ 50میلیون ریال از شهروندان كلاهبردای كرده است.
 
رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی خاطر نشان كرد: در این رابطه متهم پس از تشكیل پرونده به مقامات قضایی معرفی شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟