صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رضایی: آمریکا باید به جای حرف زدن عمل کند

کد خبر: ۳۰۳۴۶۴
| |
2612 بازدید
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه امروز کشور نیازمند آرامش است، گفت: بر هم زدن این آرامش نشانه عدم التزام عملی به ولایت فقیه است.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه مراسم سالگرد سردار احمد سوداگر با حضور در جمع خبرنگاران در خصوص موضوع رابطه ایران با آمریکا، گفت: آمریکایی‌ها باید عقل داشته باشند و نباید در امور داخلی ایران دخالت و یا علیه آن توطئه کنند اما دهها سند وجود دارد که نشان می‌دهد رفتار آمریکا در قبال ایران عوض نشده است.

رضایی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در این رابطه گفت: ایشان موضوع را به خوبی روشن کردند و فرمودند که آمریکایی‌ها باید منطقی باشند و شرایط ایران را قبول کنند در غیر این صورت نمی‌توان به آمریکایی‌ها اعتماد کرد.

وی با بیان اینکه آمریکا باید به جای حرف زدن عمل بکند، گفت: موضوع رابطه ایران و آمریکا بستگی به خود آمریکایی‌ها دارد و اگر آنها رفتار خود را عوض کردند همانطور که رهبر انقلاب فرمود، ملت ایران اهل منطق است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سؤالی در خصوص چشم‌انداز مذاکرات هسته ای ایران با 1+5 با بیان اینکه مذکرات هسته‌ای تاکنون برای وقت‌کشی بوده است، اظهار داشت: قدرت‌های پشت صحنه نمی‌گذارد ایران و 1+5 به نتیجه برسند.

رضایی در خصوص راه حل این موضوع نیز گفت: ما ابتدا باید تحریم‌های اقتصادی را در داخل کم‌اثر بکنیم در این صورت خود آنها راه را برای مذاکره باز می‌کنند.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در خصوص التزام عملی مسئولان به ولایت فقیه گفت: این التزام به جای حرف و شعار باید در عمل دیده شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز کشور نیازمند آرامش و عدم نزاع و دعوای مسئولان است و اگر کسی این آرامش را به هم بریزد نشان عدم التزام عملی به ولایت فقیه است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟