صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

منتظر پاسخ مکتوب هاشمی رفسنجانی هستیم

کد خبر: ۲۹۳۰۳۴
| |
3010 بازدید

پاسخ ارسالى درصورتى که بیش از دو برابر اصل مطلب اظهار شده نبوده و متضمن توهین و افتراء نباشد در اولین فرصت در جلسه علنى قرائت خواهد شد.

جواد جهانگیر زاده با اعلام این خبر که نامه ای از سوی مسئول دفتر آیت الله هاشمی رفسنجانی دریافت شده است تاکید کرد:‌ ما نامه ای از سوی محمد هاشمی مسئول دفتر ایشان دریافت کردیم که در آن خواستار پاسخ به صحبت های رسایی از سوی رئیس مجموع تشخیص مصلحت نظام شده بود.

جهانگیرزاده در همین راستا به خبرنگار پارلمانی ایلنا تاکید کرد:‌ مسئول دفتر ایشان نامه ای فرستادند با این محتوا که نطق آقای رسایی در رسانه ها پخش شده که توهین آمیز بوده است.

وی ادامه داد‌:‌ آیت الله رفسنجانی در این نامه اعتراض خود را نسبت به این نطق اعلام کردند و خواستار پاسخ به این مطالب در اولین جلسه علنی مجلس شدند.

این عضو هیئت رئیسه اظهار داشت:‌ ایشان باید مطلب خود را به صورت مکتوب بفرستند و هیئت رئیسه نیز در این صورت در اولین جلسه هیئت رئیسه آن را بررسی می کنند و در صورت تشخیص در صحن علنی مجلس قرائت خواهد شد.

جهانگیرزاده با اشاره به ماده 78 آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی گفت‌:‌ در صورت ارسال نامه کتبی ما آن را بررسی و روز قرائت آن را معین می کنیم.

‌ماده 78 آیین نامه داخلی نیز می گوید چنانچه به تشخیص هیأت رئیسه نماینده‏اى در سخنان خود در جلسه علنى به کسى نسبت ناروا داده و یا هتک حرمت نماید فرد مزبور می‌‏تواند در دفاع از خود، به ‏صورت مکتوب به اتهام وارده پاسخ گوید. پاسخ ارسالى درصورتى که بیش از دو برابر اصل مطلب اظهار شده نبوده و متضمن توهین و افتراء نباشد، در اولین فرصت در جلسه علنى قرائت خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟