صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقام‌گیری خانوادگی با هتک حرمت دختر جوان

کد خبر: ۲۹۲۶۹۳
| |
8501 بازدید
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان بوشهر از دستگیری دختری خبر داد که به علت مشکلات خانوادگی، شماره تلفن دختر جوان را در اینترنت به عنوان زنی «فاسد» منتشر کرده بود.
 
به گزارش ایسنا، سرهنگ جهانشیری با بیان اینکه پیرو شکایت خانمی مبنی برهتک حیثیت وی در اینترنت، ماموران اقدامات خود را آغاز کردند، گفت: شاکیه اظهارداشت، اخیراً مزاحمت‌های تلفنی برایش ایجاد شده و گاهی این افراد با ارسال پیامک‌های غیراخلاقی موجب رنجش شده‌اند و به تازگی متوجه شده که در اینترنت شماره‌اش را با عنوان خانمی فاسد منتشر کرده‌اند که این امر موجب هتک حرمتش شده است.
 
وی گفت: پس از بررسی‌های صورت گرفته، متهمه که از اقوام نزدیک شاکیه بود، شناسایی و دستگیر شد.
 
رییس پلیس فتای استان بوشهر ادامه‌داد: وی پس از مواجهه با ادله فنی به جرم خود اعتراف و انگیزه خود را انتقام‌گیری از شاکیه به دلیل مشکلات خانوادگی عنوان کرد.
 
جهانشیری خاطرنشان کرد: هر فرد به قصد ضرر رساندن به غیر یا تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی اقدام به نشر اکاذیب علیه دیگران کند، افزون بر اعاده حیثیت به حبس از 90 روز تا دو سال یا جزای نقدی یا هر دو مجازات محکوم می‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار