احمدينژاد به تركيه ميرود
رسانههاي تركيه افزودند: «همكاري بين دو كشور ايران و تركيه در زمينه انرژي، بخش اعظم و مهم گفتوگوهاي عبدالله گل و همتاي ايراني وي را شامل ميشود.»
کد خبر: ۲۹۱۵
| | 3359 بازدید
رسانههاي تركيه اعلام كردند ماه آينده ميلادي، رئيسجمهوري ايران، به دعوت همتاي ترك خود، به آنكارا سفر ميكند.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري شينهوا، رسانههاي تركيه، ديروز به نقل از منابع آگاه اعلام كردند: «تماسها بين وزارت امور خارجه ايران و تركيه براي تعيين تاريخ اين ديدار و برنامههاي سفر ادامه دارد.»
قرار است، محمود احمدينژاد در نشستهاي خود با مقامات ترك درباره گسترش روابط بين دو كشور در همه زمينهها، مسائل منطقهاي، پرونده هستهاي ايران و تحولات مربوط به آن و تلاشهاي تركيه و ايران براي توقف فعاليتهاي احزاب جداييطلب وابسته به گروه تروريستي به نام «حزب كارگران كردستان» (پ.ك.ك) گفتوگو كنند.
رسانههاي تركيه افزودند: «همكاري بين دو كشور ايران و تركيه در زمينه انرژي، بخش اعظم و مهم گفتوگوهاي عبدالله گل و همتاي ايراني وي را شامل ميشود.»
رسانههاي تركيه همچنين افزودند: «سفر احمدينژاد به آنكارا از اهميت فوقالعادهاي برخوردار است، به ويژه كه تلاشهاي آمريكا براي دور كردن تركيه از ايران را به شكست ميكشاند و پيغامي نيز به اروپا خواهد بود كه ايران منزوي نيست و نخواهد بود.»
رسانههاي تركيه به نقل از منابع ديپلماتيك آگاه گفتند: «واشنگتن از نزديك، مقدمات سفر رئيسجمهوري ايران به تركيه را پيگيري ميكند.»
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


