صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بزرگترین محموله سلاح به سوریه رسید

کد خبر: ۲۷۲۶۲۶
| |
22657 بازدید
|
۱

روزنامه تایمز از رسیدن محموله‌ای بزرگ از سلاح های مختلف از لیبی از جمله موشکهای زمین به هوا به سوریه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه تایمز به نقل از یکی از اعضای گروه های مسلح مخالف سوریه موسوم به "ارتش آزاد" نوشت: این محموله سلاح بیش از 400 تن است که شامل موشکهای "سام 7" و آر پی جی است.

تایمز به نقل از این فرد که خود را "ابو احمد" معرفی کرده، خاطرنشان کرد: این بزرگترین محموله سلاح است که مخالفان مسلح تا کنون دریافت کرده اند.

به نوشته این روزنامه، کشتی لیبیایی حامل این سلاح ها در بندر "اسکندرون" ترکیه لنگر انداخته و برگه های آن توسط مسئولان این بندر مهر خورده است .. کاپیتان این کشتی "عمرمصعب" است که ریاست شورای نجات و حمایت لیبی را برعهده دارد.

تایمز خاطرنشان کرد: بیش از 80 درصد این محموله به سوریه منتقل شده، و اکنون اختلافاتی بین گروه اخوان المسلمین و "ارتش آزاد" برای تملک این محموله است.

تایمز تأکید کرد، مقادیر بسیار زیادی سلاح پس از سقوط قذافی در لیبی مفقود شد، که از جمله آنها 5 هزار موشک زمین به هوا است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۹
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۶
خداوندا خودت به داد علویان و شیعیان برس.خدایا دستهای کثیف آمریکا و ایادی شان را از سوریه قطع کن. خدایا به سربازانی که برای حفظ سوریه میجنگند نصرت عنایت بفرما و حیله ها ومکرهای دشمنانشان ا بر سر خودشان برگردان.
مرگ بر آمریکا و مزدورانشان چون طیب اردوغان ونوکرهای دیگرشان
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟