پوتین برای همکاری با نم اعلام آمادگی کرد

کد خبر: ۲۶۹۱۰۱
| |
7094 بازدید

ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه، در نامه به شرکت کنندگان در پانزدهمین نشست سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد (نم)، آمادگی کشورش را برای همکاری با این مجموعه را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، وی اعلام کرد که کشورش آماده است همکاری های خود را با جنبش عیر متعهدها افزایش دهد.

پوتین در این نامه که توسط فرستاده اش به تهران ارائه شد به شرکت کنندگان در این اجلاس در تهران تأکید کرد که روسیه به سیاست خارجی متوازن خود ادامه خواهد داد.

پوتین افزود: روسیه آماده است همکاری خود را با جنبش عدم تعهد به نفع کل بشریت افزایش دهد.

رییس جمهوری روسیه گفت: جنبش عدم تعهد سهم بزرگی در افزایش اعتماد و ثبات دنیا دارد و گذر زمان ثابت کرد که این جنبش از طریق جداسازی سیاست جهانی از منازعات ایدئولوژیکی، راه مناسبی را برای تحقق اهداف خود جهت از بین بردن بحران در دنیا پیموده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت