صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرفاوي محروم شد

کد خبر: ۲۶۶۶۶
| |
1564 بازدید

رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال از احضار امير قلعه‌نويي، اميد طيري و سياوش اكبرپور به كميته انضباطي خبر داد و اعلام كرد كه صمد مرفاوي تا اطلاع‌ ثانوي از همراهي استقلال محروم است.

مجتبي شريفي در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار كرد: صمد مرفاوي به خاطر نوع اعتراض‌اش به داور بازي استقلال مقابل فولاد تا اطلاع ثانوي از همراهي استقلال محروم است و امير قلعه‌نويي، اميد طيري و سياوش اكبرپور هم براي پاسخگويي در مورد اتفاق‌هاي رخ داده در اين بازي به كميته انضباطي احضار شده‌اند و بايد هفته آينده به اين كميته بيايند.

شريفي كه در خارج از كشور به سر مي‌برد در پاسخ به اين سوال كه اعتراض‌هايي درباره برخورد متفاوت كميته انضباطي با هادي عقيلي و عليرضا نيكبخت واحدي انجام گرفته شما چه پاسخي براي اين پرسش داريد، گفت: در ماده 22 آيين‌نامه انضباطي آ‌مده كه شروع رسيدگي مستلزم به وصول گزارش يا شكايت است و در مورد هادي عقيلي هيچ گزارش يا شكايتي به ما نرسيد، بنابراين رسيدگي بي‌معنا بود.

وي افزود: تمرد داراي مراتب است و طبق ماده 33 آيين‌نامه انضباطي اين كميته مي‌تواند بر اساس مراتب تمرد تصميم‌هاي مختلفي بگيرد و نمي‌توان براي همه افراد يك حكم صادر كرد. بر اساس علم منطق اين مورد را "كلي مشكك" مي‌نامند. لامپ 200 وات يك مقدار نور دارد و لامپ 1000 هم يك مقدار اما همه مي‌گويند هر دو لامپ نور دارد و آدم را به شك مي‌اندازد. اما معلوم است كه كدام لامپ نور بيشتري دارد. بنابراين تمرد داراي مراتب است و ما بر اساس مراتب آن مجازات تعيين مي‌كنيم.

شريفي در پاسخ به اين سوال كه خيلي‌ها نسبت به استرداد پاداش‌هاي داده شده از نيكبخت واحدي اعتراض دارند نظر شما در اين باره چيست؟ به ايسنا گفت: ماده 37 براي تصميم‌گيري در اين مورد ما را به ماده 33 ارجاع داده است. وقتي بازيكني از حضور در تيم ملي تمرد مي‌كند، بنابراين پاداش هم نمي‌گيرد بنابراين ما بايد به پاداش‌هاي گذشته او رجوع مي‌كرديم و يكي از جريمه‌هاي او را استرداد پاداش‌هاي گرفته شده در زمان حضور علي دايي در تيم ملي اعلام كرديم.

شريفي در پاسخ به اين سوال كه چرا مساله ملي و باشگاهي را در مورد پرونده نيكبخت تفكيك كرديد گفت: تفكيك اين مساله به دلايل گوناگون انجام گرفت. يكي از دلايل اين بود كه بايد براي ما روشن مي‌شد كه باشگاه از بازيكن خواسته كه از حضور در تمرينات تمرد كند كه ما با توجه به مشاهده اصرار برخي از اعضاي هيات مديره پرسپوليس و به ويژه "آخوندي" نتوانستيم در اين مساله باشگاه را مقصر بدانيم. از طرف ديگر با توجه به اينكه باشگاه براي تحقق خواست هواداران به بازيكن پول داده بدون لحاظ قصور يا تقصير باشگاه نمي‌توانستيم محروميتي را اعمال كنيم كه ضررش متوجه باشگاه و هواداران هم مي‌شود. از اين جهت پرونده نيكبخت در خصوص فعاليت يا محروميت از حضور در مسابقات باشگاهي همچنان مفتوح است تا با قيد صبوري و تاني بررسي‌هاي لازم انجام گيرد.

وي در پاسخ به اين سوال كه چه كسي مي‌تواند محروميت نيكبخت‌واحدي را كم كند، به ايسنا گفت: تنها اگر مهدي تاج يا علي دايي درخواست عفو كنند ما مي‌توانيم با در نظر گرفتن اين درخواست محروميت او را ببخشيم.

رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در ادامه گفت‌وگو با ايسنا درباره گلايه افشين قطبي كه گفته بود كميته انضباطي با آبروي آدم‌ها بازي مي‌كند، گفت: در اين مورد بايد به مواردي اشاره كنم؛ كميته انضباطي قصد داشت كه قطبي را پس از مصاحبه جنجالي و به كار بردن واژه CRAZY و مزخرف خواندن داوري‌ها در ايران احضار كند كه با توجه به تذكر هيات مديره پرسپوليس و سوابق قطبي اين كار را انجام نداد، در بار دوم او به خبرنگاران توهين كرد كه ما از خبرنگاران خواستيم اگر از قطبي شكايتي دارند آن را اعلام كنند كه پس از عذرخواهي قطبي از خبرنگاران آنها از شكايت منصرف شدند. در مرحله سوم پس از بازي پرسپوليس مقابل مقاومت سپاسي رييس هيات فوتبال فارس كه آدم صادق و راستگويي است گزارش داد كه قطبي قصد تحريك تماشاگران را داشته كه ما با توجه به مشاهده از راه دور او (آيت الهي)، قطبي را به كميته انضباطي احضار كرديم.

شريفي افزود: قطبي در كميته انضباطي توضيح داد كه به دليل حضور مصطفوي كنار هواداران اين به ذهن متبادر شده كه او قصد تحريك تماشاگران را داشته و با توضيح‌هاي قطبي آشكار شد كه حركات اعتراض‌آميز او خطاب به مصطفوي بوده است. بنابراين هم گزارش آيت‌اللهي درست بوده و هم استدلال قطبي و ما پرونده را مختومه اعلام كرديم و به هيچ وجه كميته انضباطي به دنبال بازي كردن با آبروي افراد نيست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار