صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خودروهاي "خود رونده" در راهند

کد خبر: ۲۶۶۱۷۶
| |
8075 بازدید

بسياري از مديران عامل شركتهاي بزرگ خودروسازي جهان اعتقاد دارند كه خودروهاي "خود رونده" (بدون نياز به راننده) به زودي در حجم انبوه روانه جاده‌ها و خيابانهاي جهان مي‌شوند.

به گزارش ايسنا، بسياري از شركتهاي خودروسازي در حال عرضه محصولاتي هستند كه مجهز به آخرين فناوريهاي ارتباطي روز مانند سنسورها، ليزرها، سيستمهاي راداري، جي.پي.اس، دوربين و ميكروچيپ است كه تمام اين تجهيزات مي‌تواند يك خودرو را بدون نياز به راننده به حركت درآورند.

اگرچه كارشناسان اعتقاد دارند عرضه انبوه خودروهاي خودرونده تا قبل از 2025 رويايي بيش نيست.

به گزارش رويترز، در ايالتهاي نوادا و فلوريداي آمريكا قانوني گذرانده شده كه طي آن به خودروهاي خودرونده مجوز رانندگي داده مي‌شود. اين براي نخستين بار در جهان است كه در منطقه‌اي به چنين خودروهاي اجازه حركت داده مي‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟