صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عربستانی ها ضد بیکاری قیام می کنند

کد خبر: ۲۵۴۴۲۱
| |
4341 بازدید

فعالان عربستانی در فراخوانی مردم را به شرکت گسترده در تظاهراتی تحت عنوان "قیام ضد بیکاری" در پانزدهم شعبان دعوت کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، در فراخوان فعالان آمده است: عربستان در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا از نظر نرخ بیکاری دومین کشور به شمار می آید، و بسیاری از ناظران دلیل این امر را فساد گسترده در کشور می دانند.

این درحالی است که هنوز هیچ راه حلی برای حل بحران بیکاری در کشوری که از بزرگترین صادرکنندگان نفت به شمار می آید، به نتیجه نرسیده است.

بر اساس آمار وزارت کار سعودی، نسبت بیکاری در عربستان حدود یازده درصد است، این درحالی است که بسیاری از ناظران تأکید دارند که آمار واقعی بیکاری بسیار بالاتر از این آمار رسمی است.

قرار است تظاهرات برای اعتراض به بیکاری گسترده در پانزدهم شعبان پس از نماز عشا از مساجد آغاز شود.

این دعوت درحالی مطرح می شود که هرگونه تظاهرات و اعتراض و تجمع در این کشور ممنوع است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار