صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حاشیه‌های سفر احمدی‌نژاد در مشهد

کد خبر: ۲۴۳۸۲۲
| |
15750 بازدید

مردم مشهد و زائران حرم رضوی که از حدود ساعت 10 در محل تجمع کرده بودند با تاخیر 45 دقیقه ای در شروع مراسم مواجه شدند و سخنرانی رئیس جمهور با یک ساعت تاخیر آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تمام لحظات برگزاری این مراسم حاضران در حالی که پرچم های سه رنگ ایران را دست داشتند به ابراز احساسات نسبت به رئیس جمهور می پرداختند.

هنگامی که دکتر احمدی نژاد از مردم به خاطر انتظار طولانی شان عذر خواهی کرد از آنها پرسید شما صدها سال خادمی امام رضا را کرده اید و سی و سه سال با همه فشارها پای انقلاب ایستاده اید و خسته شدید در این زمان مردم با شعار "یاور دین احمدی به شهر ما خوش آمدی" نسبت به احمدی نژاد ابزار احساسات کردند.

رئیس جمهور در جریان تشریح طرح هدفمندی یارانه ها با رد قیمت دو هزار تومانی هر لیتر بنزن تلویحا اعلام کرد: در پایان طرح هدفمندی قیمت بنزین کمتر از هزارتومان خواهد بود.

رئیس جمهور در این سخنرانی ثروت طبقه برخوردار کشور را 30 برابر مردم فقیر اعلام کرد و گفت: با درآمد حاصل از طرح هدفمند کردن یارانه ها این فاصله طبقاتی کاهش یافته است.

وی آنچه در بازار طلا و ارز اتفاق افتاد را توطئه مشترک اروپا و سرمایه داران داخلی دانست و گفت: این موضوع ربطی به هدفمندی یارانه ها نداشت.

دکتر احمدی نژاد از مردم خواست در دو ماه آینده کمتر به بازار مراجعه کنند و کالاهای غیر ضروری را نخرنند تا طرح دشمنی این ملت زمین گیر شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟