اوباما تحريم سوريه را تمديد کرد
باراک اوباما رئيس جمهور آمريکا روز چهارشنبه تصميم گرفت تحريمهاي اين کشور بر ضد سوريه را يک سال ديگر تمديد کند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از شينهوا، وي با اين ادعا که سوريه براي امنيت ملي آمريکا تهديدي فوقالعاده به شمار ميرود، متعهد شد يک سال ديگر تحريمهاي آمريکا بر ضد سوريه را تمديد کند.
رئيس جمهور آمريکا با صدور فرماني ادعا کرد اقدامات سياسي حکومت سوريه همچنان تهديدي غيرمرسوم و فوقالعاده براي امنيت، سياست خارجي و اقتصاد آمريکا به شمار ميرود.
وي از سوي ديگر سوريه را متهم کرد که در برابر عملکرد طبيعي حکومت لبنان مانعتراشي ميکند.
وي بار ديگر از بشار اسد رئيس جمهور سوريه خواست از مقام خود استعفا دهد تا به فرايند انتقال قدرت سياسي در اين کشور کمک کند.
بر اساس دستور جديد اوباما تحريمهاي آمريکا بر ضد سوريه يک سال ديگر تمديد ميشود. اين تصميم براي نخستين بار در سال 2004 بر ضد اسد و مشاوران وي اتخاذ شد.


