تمسخر علی دایی
حواشی تمرین پرسپولیس
کد خبر: ۲۴۳۷۱۹
| | 6049 بازدید
تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس در غیاب دنیزلی برگزار شد.
به گزارش جام نیوز، تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 18 بعدازظهر امروز در غیاب مصطفی دنیزلی برگزار شد. در این تمرین بازیکنان پرسپولیس زیر نظر عاشوری مرور کارهای تاکتیکی کردند.
* خبرنگاران تنها 15 دقیقه اجازه حضور در ورزشگاه را گرفتند.
* نصرتی، زارع و معمارزاده با تاخیر آمدند.
* هوشیار در کلینیک باشگاه بود.
* آقازمانی و نوری ابتدا به کلینیک رفتند و سپس اختصاصی تمرین کردند.
* علی پروین در تمرین امروز حضور پیدا کرد.
* در صحنهای وقتی که سامان آقازمانی از کلینیک باشگاه بیرون آمد حدود 50 هوادار به اعتراض به وی پرداختند. چند نفر از هواداران فریاد زدند، آقازمانی جان مادرت از پرسپولیس برو. همین موضوع باعث شد که لیدرهای باشگاه به هواداران اعتراض کنند و درگیری شدیدی پیش بیاید و سپس لیدرها مقابل ورزشگاه را ترک کردند.
* اما یکی دیگر از اتفاقات تمرین امروز تقلید برخی از هواداران و لیدرها از علی دایی بود که در نوع خود بسیار جالب توجه بود. تعدادی از هواداران و لیدرها دایی را مورد تمسخر قرار دادند که با عکسالعمل برخی دیگر از هواداران مواجه شدند.
* زاید در تمرین امروز حضور پیدا کرد و پس از دقایقی کوتاه رفت.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


