صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اعلام نتیجه 3 بر صفر غیرقانونی است؛

آرای کمیته انضباطی در جهان بی سابقه بود‌

هیچگاه به خاطر توهین تماشاگران ۳ بر صفر به سود تیم حریف اعلام نکردند. در کل این حکم با مقررات و قوانین مغایرت دارد.
کد خبر: ۲۳۷۲۶۷
| |
3126 بازدید
کارشناس بین المللی مسایل حقوقی کشورمان با اشاره به بازی پرسپولیس و داماش که نتیجه این بازی 3 بر صفر به سود تیم داماش اعلام شد، گفت: این رای کاملا غیر قانونی است. 

غلامرضا رفیعی در گفت‌وگو با ایلنا با بیان مطلب فوق افزود: رای اعلام شده بر اساس مستندات قانونی نیست. قانونگذار حق چنین رایي را به کمیته انضباطی نداده است. باید بگویم چنین حکمی در جهان هم بی سابقه بود‌. 


وی ادامه داد: داور مسابقه در یک حرکتی که در هیچ جای دنیا سابقه نداشت زمین بازی را ترک کرده و بازی را نیمه تمام اعلام ‌می‌کند که این موضوع براساس مستندات قانون نیست، حکم بعد از آن هم ایراد دارد. 



وکیل بین المللی فوتبال کشورمان ادامه داد: قوانین و آیین نامه انضباطی در خصوص بروز چنین رفتارهایی مسکوت است. اگر توجه داشته باشید در هیچ جای دنیا بازی فوتبال را به خاطر توهین تماشاگران نیمه تمام نگذاشتند، ضمن اینکه هیچگاه به خاطر توهین تماشاگران ۳ بر صفر به سود تیم حریف اعلام نکردند. در کل این حکم با مقررات و قوانین مغایرت دارد. 



رفیعی همچنین تاکید کرد: من از کمیته انضباطی یک سوال دارم، این کمیته بر اساس مستندات و آیین نامه کدام فدراسیون و کدام ماده فیفا چنین حکمی را صادر کرده؟ این موضوع جای تاسف دارد. به هر حال حکمی که اعلام شده بی سابقه و کم نظیر در جهان فوتبال است و مستند به قانون نیست. من به عنوان یک کارشناس حقوقی نظر خودم را گفتم و امیدوارم حسن زاده به عنوان رییس کمیته انضباطی مستنداتش را برای صدور چنین حکمی ذکر کند. 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟