هند رژیم صهیونیستی را شوكه كرد
وزارت دفاع هند روز سه شنبه اعلام كرد كه شركت صنایع نظامی اسرائیل و پنج شركت دیگر از كشورهای سوئیس، روسیه، هند، سنگاپور را به خاطر طرح اتهام علیه یك مقام هندی به مدت 10 سال از شركت در مزایده های این وزارتخانه محروم می كند.
کد خبر: ۲۳۱۷۳۳
| | 20888 بازدید
رژیم صهیونیستی از تصمیم وزارت دفاع هند مبنی بر ممنوعیت شركت صنایع نظامی این رژیم در مزایده های این وزارتخانه تا 10 سال آینده ابراز شگفتی كرد.
به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس وزارت دفاع هند روز سه شنبه اعلام كرد كه شركت صنایع نظامی اسرائیل و پنج شركت دیگر از كشورهای سوئیس، روسیه، هند، سنگاپور را به خاطر طرح اتهام علیه یك مقام هندی به مدت 10 سال از شركت در مزایده های این وزارتخانه محروم می كند.
وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اعلام كرد، ادله كافی برای طرح این اتهامات در اختیار دارد و برای پاسخ دادن به این اقدام هند، با شركت صنایع نظامی رایزنی خواهد كرد.
هند یكی از بازارهای عمده شركت ها و كارخانه های سازنده تسلیحات اسرائیل است.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


