قتل براي نجات از بدهي
مرد مغازهدار براي اينكه از بدهكاري نجات پيدا كند، صاحب يك كارگاه طلاسازي را به قتل رساند و دست به سرقت زد.
شرق: كارآگاهان جنايي پليس آگاهي تبريز چند روز قبل مطلع شدند، مردي زرگر در كارگاهش به قتل رسيده است.
آنها بعد از حضور در محل حادثه، جنازه مقتول 52 ساله به نام «عليرضا» را در حالي مشاهده كردند كه آثار ضربات متعدد چاقو بر پيكرش مشهود بود.
كارآگاهان در همان بدو تحقيقات متوجه شدند، مقتول پيش از مرگ سعي كرده بود با انگشتان آغشته به خون نام فردي را بنويسد. اين موضوع نشان ميداد عليرضا قاتل را ميشناخت و تلاش داشت هويت وي را براي پليس آشكار كند ماموران با بررسي دقيق نوشته نامفهوم فهميدند منظور مقتول نوشتن نام «ناصر» يا «نادر» بود. از سوي ديگر آثار موجود در صحنه جرم گواهي ميداد، اين قتل با انگيزه سرقت به وقوع پيوسته است.
در ادامه پيرامون نامهاي ناصر و نادر از آشنايان و برادران مقتول پرسوجو و چند نفر با نام ناصر از بين آشنايان مقتول شناسايي شد و ادامه تحقيقات احتمال ارتكاب قتل توسط يكي از مظنونان را كه يك مغازهدار در نزديكي كارگاه عليرضا بود، تقويت كرد. كارآگاهان فهميدند اين مظنون 42 ساله روز حادثه براي دقايقي در محل كسبش حضور داشت اما بعد آنجا را ترك كرد. ماموران وقتي به خانه ناصر رفتند، متوجه شدند او روز حادثه همراه خانوادهاش سوار بر خودروي شخصي از آنجا خارج شده است.
با فعال شدن گشتهاي پليس آگاهي خودرو مظنون در نزديكي محل سكونت وي به صورت بدون سرنشين پيدا و آثار انگشتان آغشته به خون ناصر در آن مشاهده شد. افسران جنايي سپس فهميدند برخي از بستگان ناصر از ماجراي قتل اطلاع دارند. در ادامه همسر اين مرد شناسايي شد و ماموران توانستند با راهنمايي وي بخشي از طلا و جواهرات و مبلغي از پولهاي مسروقه را پيدا كنند.
با ادامه يافتن تلاشها براي دستگيري متهم سرانجام با انجام كارهاي تحقيقاتي محل اختفاي وي در يكي از انبارهاي آرد در جاده تبريز ـ تهران شناسايي و وي دستگير و در بازرسي از او مقداري وجه نقد و چك و طلاجات مسروقه كشف شد.
سرهنگ قنبر مداحي، رييس پليس آگاهي استان آذربايجانشرقي با تاييد اين خبر گفت: «جمعا شش كيلو طلا و جواهر، مبلغ 128ميليون ريال وجه نقد و سه قطعه چك از قاتل كشف شد و او در تحقيقات پليسي و قضايي به جرمش اعتراف كرد و با صدور قرار روانه زندان شد.»اين مقام انتظامي تصريح كرد: «بررسيها نشان ميدهد علت قتل بلند پروازي خانواده قاتل بود كه بدهيهاي هنگفتي را به وي تحميل كرد و قاتل براي رهايي از بدهيها و رسيدن به پول، دست به چنين جنايت هولناكي زد.»


