صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دانشکده فیزیک هسته‌ای در دانشگاه علم‌وصنعت تاسیس می‌شود

در چهلمین روز شهادت مصطفی احمدی‌روشن و پس از امضای طومار از سوی دانشگاهیان علم‌وصنعت رئیس این دانشگاه با حضور در جمع دانشجویان از موافقت با تأسیس دانشکده فیزیک هسته‌ای در این دانشگاه خبر داد.
کد خبر: ۲۲۷۹۲۰
| |
3060 بازدید
وعده ها- در چهلمین روز شهادت مصطفی احمدی‌روشن و پس از امضای طومار از سوی دانشگاهیان علم‌وصنعت رئیس این دانشگاه با حضور در جمع دانشجویان از موافقت با تأسیس دانشکده فیزیک هسته‌ای در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش فارس، دانشجویان و اساتید دانشگاه علم و صنعت امروز در حاشیه برگزاری مراسم اربعین شهید مصطفی احمدی روشن که در این دانشگاه برگزار شد؛ با امضای طوماری از مسئولان علم‌وصنعت درخواست داشتند تا دانشکده فیزیک هسته‌ای در این دانشگاه تأسیس شود.

پس از این اقدام دانشگاهیان جبل‌عاملی رئیس دانشگاه علم‌وصنعت با حضور در جمع دانشجویان اعلام داشت که دانشکده فیزیک هسته‌ای به زودی در این دانشگاه تأسیس می‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟