میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دادستان کل و یک قاضی سوریه ترور شدند

گروهکی مسلح در ادلب صبح امروز نضال غزال دادستان کل و محمد زیاده یک قاضی را به همراه راننده‌های این دو ترور کردند.
کد خبر: ۲۲۷۸۸۰
| |
11109 بازدید

گروهک‌های مسلح تروریست در سوریه در ادامه اقدامات تروریستی خود دادستان کل این کشور را به همراه یک قاضی ترور کردند.

به گزارش فارس ، خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) اعلام کرد که گروهک‌های مسلح دادستان کل این کشور را ترور کردند.

سانا اعلام کرد: گروهکی مسلح در ادلب صبح امروز نضال غزال دادستان کل و محمد زیاده یک قاضی را به همراه راننده‌های این دو ترور کردند.

این ترور در حالی صورت گرفت که این افراد در حال حرکت از منزل به سوی محل کار در کاخ قضایی شهر ادلب بودند.

سانا همچنین اعلام کرد که خودروی این افراد هدف گلوله قرار گرفت و شهادت این دو و راننده آنان منجر شد.

پیش از این (روز شنبه) یک گروهک تروریستی جمال البش عضو شورای شهر در منطقه السفیره حلب را ترور کرده بودند.

شهرهای مختلف سوریه در دوره اخیر شاهد اقدامات ترور، ربایش و حمله به مردم از طرف گروهک‌های مسلحی بوده است که به گفته منابع مطلع در خارج از سوریه و در خاک ترکیه و با حمایت مالی قطر و عربستان آموزش می‌بینند.

چندی پیش وزیر خارجه انگلیس اعلام کرد که کشورش به گروهک‌های مسلح در سوریه که آنان را مخالفان دمشق خواند، کمک خواهد کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت