دلیل رانندگی عجیب خانمها کشف شد!
چرا رانندگی خانم ها به نظر اکثر مردان عجیب یا دستکم غیر متعارف به نظر می رسد؟ این سئوالی است که نشریه پرفروش "ریدرز دایجست" (پرفروش ترین نشریه خانوادگی دنیا) از خوانندگان خود پرسیده و از ملیت های مختلف نیز به آن پاسخ داده اند. برخی نیز از اساس مخالف این گونه نحوه پرسیدن شده اند زیرا معتقدند "اعتقاد به غیرمتعارف رانندگی کردن زنان" در آن نهفته شده است.
به گزارش مشرق، اما فارغ از جنسیت مان و بدون این که بخواهیم وارد کلیشه های جنسیتی بشویم و همه زنان را یک کاسه کنیم و بگویم رانندگی شان از اساس عجیب است و بگوییم مردان رانندگان مسلط تری هستند (هر دو ایده را هنوز هیچ آمار معتبری تایید یا رد نکرده است) باید به برخی از پاسخ های جالب که از سوی روانشناسان و جامعه شناسان و حتی متخصصان اندام های حرکتی انسان به مجله خانوادگی مزبور داده اند اشاره کرد.
اول از همه باید دقت کرد که بر اساس آمار منتشر شده هر ساله بیشتر کشورهای جهان در باره حوادث رانندگی، اکثر تصادف های منجر به خسارت های جانی و مالی از سوی مردان انجام می شود،اما با این وجود بیشتر روانشناسان و متخخصان و دانشمندان علوم مختلف اعتقاد دارند که شیوه رانندگی زنان متفاوت و کمی خارج از عرف های شناخته شده برای رانندگی پایه دو است و علت اساسی آن می تواند این باشد که اساسا ماشین های سواری بر اساس اندام های مردان و قدرت عضلات و فاصله چشمان آنها با یکدیگر ساخته شده است تا برای رانندگی زنان.
در واقع می دانید که علمی وجود دارد به نام ارگونومی. هدف اصلی ارگونومی طراحی است آنهم بصورتی که کار و ابزار با انسان حداکثر تطابق را داشته باشد و در صورت عدم امکان آن، انسان با کار و ابزار تطبیق پیدا کند.
نتایج بکارگیری اصول ارگونومی در محیط های کاری: پیشگیری از اختلالات اسکلتی-عضلانی در بین شاغلین (مانند کمردرد، سندرم تونل کارپال یا درد شدید در مچ دست و ناحیه گردن، درد ناحیه زانو یا آرنج و ...) کمک به پیشگیری از حوادث شغلی افزایش میزان رضایت مندی کارکنان افزایش رفاه و آسایش کارکنان کمک به افزایش بهره وری در کار کمک به افزایش تولید است.
برخی از متخصصان علم ارگونومی معتقدند خودروهای سواری بر اساس فیزیک بدنی مردان ساخته شده است و طبیعی است که ابزاری که برای جنس دیگری طراحی شده بود، برای جنس دیگر مشکل آفرینی کند.
مشخص نیست دقیقا چقدر این نظر درست است اما در هر صورت قابل توجه به نظر می رسد.
همین یکی واسه دفاع از رانندگی آقایون کافیه
اين يعني چي اونوقت!
1000 تا منفي!
مشكل اينه كه آقايون زيادي خودشون رو راننده ميدونن!
من هم دخترم هم سوار نیسان میشم (البته تفریحی چون خیلی رانندگی رو دوست دارم)
بدون چراغ زدن می پیچند.
تمام چراغ های قرمز را سبز می بینند.
اگر چراغ زرد شود، به جای کم کردن سرعت، پایشان را روی گاز می گذارند.
توی بزرگراه دنده عقب می آیند.
وقتی پیاده هستند به راننده و وقتی راننده هستند، به پیاده فحش می دهند.
وقتی آدرسی را نمی دانند، حتی حاضر نمی شوند از افسر سر چهارراه بپرسند وهی دور میدان می چرخند و می چرخند تا شاید یک فرجی بشه و آدرس صحیح به آنها الهام بشه.
تاکسی ها...تاکسی ها...دقیقا وسط خیابان می زنند روی ترمز و مسافر سوار می کنند. یا مسافر پیاده می کنند وبعد تازه پک ساعت هم پول خرد می کنند.
خداییش شما آقایان محترم، اینطوری رانندگی نمی کنید؟خداییش دیگه!
به نظر ما خانم ها رانندگی آقایون عجیبه!
ولی صدای خانم ها شنیده نمی شه!
همیشه وقتی من رانندگی می کنم ، همسرم مدام به من تذکر می ده و وقتی هم که اون رانندگی می کنه، من همش دارم بهش تذکر می دم! حالا کی می تونه قضاوت کنه که رانندگی کدوممون عجیبه؟!؟!؟!؟!
فکر کنم ایشون ربطی به دلالان تیر آهن داشته باشند.
حرکت با سرعت 50 کیلومتر در ساعت در لاین سرعت اتوبان ، گردش به چپ یا راست بدون نگاه کردن به آینه بقل باز هم بگم!!
ضمنا خداروشکر همه مردای ایرانی قدکوتاهن!
شما نمی خواد موافقت کنی چون این مقاله رو درمورد مرادای قد بلند خارجی نوشتن نه شما!



