صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آیت الله نورمفیدی: نمایندگان باید مانند مدرس باشند

نماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان: به تعبیر حضرت امام (ره) مجلس در رأس همه امور است، زیرا هر چه مجلس قوی‌تر باشد، به صلاح مملكت و نظام است
کد خبر: ۲۲۴۱۴۲
| |
2805 بازدید
سرویس انتخابات ـ نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان گفت: نمایندگانی كه به مجلس می‌روند و مردم نیز آنان را انتخاب می‌كنند، باید مانند مدرس باشند.
 
 
به گزارش «تابناک»، به نقل از ایرنا، آیت الله سیدكاظم نورمفیدی روز چهارشنبه در دیدار با مشاور عالی رئیس ستاد انتخابات كشور افزود: مسأله انتخابات و مجلس به تعبیر حضرت امام (ره) در رأس همه امور است، زیرا هر چه مجلس قوی‌تر باشد، به صلاح مملكت و نظام است.

وی با بیان اینكه مردم نباید هم خونی‌ها و دوستی‌ها را در آرایشان دخیل كنند و هر كس را كه واقعأ دلش برای نظام و انقلاب می‌سوزد، روانه مجلس سازند، بر گستردگی حضور مردم در انتخابات تأكید كرد.

مشاور عالی رئیس ستاد انتخابات كشور در این دیدار، ضمن تأكید بر امانت داری و صیانت از آرای مردم در انتخابات مجلس نهم افزود: ستاد انتخابات كشور چهار شعار محوری را در دستور كار خود قرار داده كه شامل «مشاركت حداكثری مردم»، «قانون مداری»، «عدالت محوری» و «امانت داری» است.

سیف الله مطلبی یادآور شد: برای تحقق این شعارها، وزارت كشور و ستاد انتخابات، ساز و كارها و تمهیدات لازم را اندیشیده است.

وی خاطرنشان كرد: همه مسئولان و دست‌اندركاران انتخابات در نظام اسلامی وظیفه دارند تا بستر مناسب را برای حضور حداكثری مردم همراه با آرامش، امنیت و قانون مداری فراهم سازند.

در این دیدار، علی رضا جمشیدی، معاون سیاسی امنیتی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان،‌ گزارشی از فعالیت‌های ستاد را بیان نمود و بر عزم و قاطعیت ستاد انتخابات استان در پیشبرد و اجرای منویات رهبر معظم انقلاب در انتخابات تأكید كرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار