صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
وزیر راه و شهرسازی: در فاز دوم هدفمندي

بلیت هواپیما دوباره گران مي‌شود

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه پس از بالا رفتن قیمت بنزین، تأثیر آن در قیمت بلیت هواپیما اعمال خواهد شد، ادامه داد: بسته‌ها را در این‌باره آماده می‌کنیم و پیشنهاد افزایش قیمت بلیت هواپیما در ازای میزان افزایش قیمت سوخت تهیه می‌شود و به محض آغاز گام دوم هدفمندسازی یارانه‌ها به دستور ريیس‌جمهور و ابلاغ ستاد هدفمندسازی یارانه‌ها، افزایش قیمت بلیت هواپیما به دنبال افزایش قیمت بنزین صورت می‌گیرد.
کد خبر: ۲۱۴۷۰۲
| |
7300 بازدید

وزیر راه و شهرسازی ضمن اشاره به برگزاری جلساتی پیرامون تعیین قیمت جدید بلیت‌‌ هواپیما متناسب با افزایش نرخ سوخت در فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها، از احتمال خرید سوخوهای روسی خبر داد.

به گزارش فارس، علی نیکزاد در حاشیه همایش سراسری مدیران ستادی و فرودگاهی شرکت فرودگاه‌های کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی در راستای حمایت از حمل و نقل هوایی و تغییرات قیمت بلیت در گام دوم هدفمندسازی یارانه‌ها، گفت: پس از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها به همان میزان که بر قیمت سوخت افزوده می‌شود به تناسب روی افزایش قیمت بلیت کار کرد‌ه‌ایم.

نیکزاد با اشاره به اینکه مرحله بعدی هدفمندسازی در آینده نزدیک طبق نظر ريیس‌جمهور اجرا خواهد شد، افزود: در این راستا یکی از معاونان وزارتخانه، مدیران شرکت‌های هواپیمایی اعم از دولتی و خصوصی و نمایندگان سازمان هواپیمایی جلساتی را برگزار کرده‌اند و گزینه‌های مختلف قیمت بنزین را براي تصويب بررسی می‌کنند.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه پس از بالا رفتن قیمت بنزین، تأثیر آن در قیمت بلیت هواپیما اعمال خواهد شد، ادامه داد: بسته‌ها را در این‌باره آماده می‌کنیم و پیشنهاد افزایش قیمت بلیت هواپیما در ازای میزان افزایش قیمت سوخت تهیه می‌شود و به محض آغاز گام دوم هدفمندسازی یارانه‌ها به دستور ريیس‌جمهور و ابلاغ ستاد هدفمندسازی یارانه‌ها، افزایش قیمت بلیت هواپیما به دنبال افزایش قیمت بنزین صورت می‌گیرد.

احتمال افزایش قیمت گازوئیل

در همين حال معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به احتمال تغییر قیمت گازوئیل و ثبات قیمت برخی حامل‌های انرژی در فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها گفت: طبق بررسی‌های انجام‌شده امکان دارد برخی از حامل‌های انرژی با قیمت ثابت در گام دوم مواجه باشند و برخی از حامل‌های انرژی با افزایش قیمت روبه‌رو شوند، بنابراین سناریوهای مختلفی در این باره وجود دارد که متناسب با آن سناریو و گزینه، افزایش قیمت رخ خواهد داد.

شهریار افندی‌زاده در گفت‌‌وگو با فارس، افزود: در گام دوم هدفمندسازی ما به دنبال اجرای چندین سیاست هستیم که برخی از آنها ادامه اجرای سیاست‌های مرحله قبل و برخی موارد اجرایی در گام دوم خواهد بود.

نماینده تام‌الاختیار وزارت راه و شهرسازی در هدفمندی یارانه‌ها ادامه داد: در بحث افزایش قیمت مربوط به حامل‌های انرژی به خصوص در بحث گازوئیل و نفت‌گاز، به آن دلیل که بیشترین تاثیر را در بخش حمل و نقل عمومی جاده‌ای خواهد گذاشت، چند گزینه وجود دارد که مورد تایید ستاد هدفمندسازی قرار خواهد گرفت.

وی اظهار کرد: ممکن است برخی از حامل‌های انرژی در گام دوم هدفمندسازی یارانه‌ها افزایش قیمتی نداشته باشند. نماينده وزير راه در هدفمندی یارانه‌ها در مورد احتمال افزایش قیمت نرخ‌های جابه‌جایی حمل و نقل ریلی و هوایی پس از تغییر قیمت حامل‌های انرژی در گام دوم هدفمندسازی و زمان تغییر قیمت، خاطرنشان کرد: این افزایش قیمت‌ها منوط به دو عامل است: اول اینکه چه زمانی مرحله دوم هدفمندسازی آغاز خواهد شد و دوم اینکه چه قیمتی برای سوخت در نظر گرفته می‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار