هاشمي: حرکت جهان به سمت حاکمیت مردم
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ديدار اعضاي کميته راهبردي احزاب آسيايي و رئيس و اعضاي شوراي مرکزي خانه احزاب ايران و دبيران کل چند حزب، احزاب را مهمترين وسيله براي تسريع حاکميت مردم بر سرنوشت خويش و پل ارتباطي مردم و نظامهاي موجود در کشورها دانست.
به گزارش واحد مرکزي خبر، هاشمي رفسنجاني در اين ديدار که در حسينيه جماران صورت گرفت، افزود: تجربه نشان داده است هر کشوري که احزاب قوي دارد داراي ثبات پايدار است و فقدان احزاب نيرومند، هميشه مردم را در مقابل رژيمهاي ديکتاتوري از حق خود محروم کرده است.
هاشمي رفسنجاني جمعيت فراوان، کشورهاي زياد، منابع طبيعي سرشار و سوابق بسيار درخشان انساني را از ويژگيهاي قاره آسيا برشمرد و گفت: اسيا پيشتاز اخلاق انساني در بشريت است.
همچنين در آغاز اين ديدار، نخست حجتالاسلام و المسلمين موسوي تبريزي، رئيس خانه احزاب ايران، گزارشي از روند برگزاري هشتمين نشست اعضاي کميته راهبردي با بيان سوابقي از تلاشهاي آقاي هاشمي رفسنجاني براي گسترش روابط جمهوري اسلامي ايران با کشورهاي آسيايي گفت: برگزاري نشستهاي کميته احزاب اسيايي و روساي پارلمانهاي آسيايي در ايران از نتايج تلاشهايي است که رهبران انقلاب اسلامي در سالهاي گذشته انجام دادهاند.
وي با ارايه تحليلي از تلاشهاي احزاب براي حل مشکلات و مسائل کشورهايي چون کره شمالي، نپال، فيليپين، کره جنوبي، مالزي، پاکستان، هند، کامبوج و چين گفت: احزاب آسيايي ميخواهند با اتحاد سياسي، قرن حاضر را با همگرايي اقتصادي و سياسي به سوي گسترش ارتباطات کشورهاي آسيايي پيش ببرند.


