صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آغاز به كار شاهمرادوف بدون عقد قرارداد

کد خبر: ۲۱۰۲۷
| |
1586 بازدید

مربي و مدرس سرشناس روسيه بدون عقد قرارداد و بحث مالي، از فردا كار خود را در خانه كشتي ساري آغاز مي كند.

به گزارش فارس‌، يوري شاهمرادوف طبق قولي كه در حين برگزاري بازي هاي المپيك به مسئولان هيئت كشتي مازندران داده بود همزمان با مسابقات قهرماني ايران، در ساري حضور يافت و اين رقابت ها را از نزديك تماشا كرد.

صبح امروز اين مربي صاحب نام جلسه اي با مدير كل تربيت بدني مازندران و هيئت كشتي اين استان داشت و در مورد چگونگي همكاري اش با آنها مذاكرات لازم را انجام داد.

اين بار نيز شاهمرادوف صحبتي از مسائل مالي به ميان نياورد و بدون آن كه قراردادي بين طرفين به امضا رسد قرار شد وي كار خود را از فردا در خانه كشتي ساري آغاز كند.

در حالي كه مسابقات قهرماني كشتي فرنگي ايران در روزهاي پنج شنبه و جمعه هفته جاري در شيراز برگزار مي شود شاهمرادوف بازديدي از تمرين اين تيم نيز داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟