صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مديرعامل شركت متروي تهران و حومه:

اميدوارم خداوند محبت مترو را به دل دولت بيندازد

100 واگن ديگر در گمرك بندرعباس منتظر ترخيص و 100 واگن ديگر نيز در راه ورود كشور است. اگر دولت كمك كند و واگن‌ها در گمرك نماند، مي‌توان 3 ميليون مسافر را با مترو جا‌به‌جا كرد
کد خبر: ۲۰۲۰۹۹
| |
2097 بازدید
|
۲

مديرعامل شركت متروي تهران و حومه گفت: «اميدوارم خداوند محبت مترو را به دل دولت و كساني بيندازد كه بايد پشتيباني مالي لازم را از مترو بكنند تا به اين ترتيب مترو تهران تكميل و مشكلات سياسي آن هم برطرف شود.»

به گزارش ایلنا، "هابيل درويش" در مراسم گشايش ايستگاه استاد معين از خط 4 مترو، با بيان اينكه خط چهار مترو به طول 21 كيلومتر و داراي 19 ايستگاه است، افزود: «اين خط از ايستگاه شهيد كلاهدوز در شرق تهران آغاز شده و تا شهرك اكباتان در غرب تهران ادامه دارد.»

وي ادامه داد: «ايستگاه استاد معين، دهمين ايستگاه در 19 ايستگاه خط 4 است كه اميدواريم تا پايان سال تمامي ايستگاه‌هاي خط 4 تكميل شود و به بهره‌برداري برسد.»

مديرعامل شركت متروي تهران و حومه با بيان اين كه «افتخار ما اين است كه 100 درصد فعاليت‌هاي عمراني مترو توسط متخصصان داخلي انجام مي‌شود»، افزود: «براي ساخت ايستگاه استاد معين 80 هزار مترمكعب خاك برداري، 4 هزار تن فولاد و 40 هزار مترمكعب بتن ريزي انجام شده است.»

به گفته درويش قرار است 42 واگن در شركت متروي تهران به بهره‌برداري برسد و 100 واگن ديگر در گمرك بندرعباس منتظر ترخيص و 100 واگن ديگر نيز در راه ورود كشور است.

وي افزود:« اگر دولت كمك كند و واگن‌ها در گمرك نماند، مي‌توانيم 3 ميليون مسافر وعده داده شده را با استفاده از متروي تهران جابجا كنيم.»

مديرعامل شركت متروي تهران و حومه تصريح كرد: «درصورتي‌كه بودجه و تامين مالي به درستي و در زمان مناسب انجام شود قادريم كل مترو تهران را در سه سال آينده به بهره‌برداري برسانيم و ظرفيت مترو را به 6 ميليون مسافر ارتقاء دهيم.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Canada
|
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
چرا وقتی دولت قانون رو زیر پا می گذارد ، هیچ کسی ( نمایندگان با اصطلاح مردم) هیچ واکنشی نشان نمی دهند ؟؟
البته اگر واکنش بخواهد مثل استیضاح وزیر اقتصاد باشه که نکن بهتره!!!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟