صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آغاز پيش‌فروش پژو 407 از فردا

در اين روش مدل اتوماتيك پژو 407 براي وديعه اول 15 ميليون و 900 هزار تومان و در پيش پرداخت دوم نيز همين مبلغ را مي‌پردازند و مابقي مبلغ نيز زمان تحويل خودرو خواهد بود.
کد خبر: ۲۰۱۴۵
| |
58706 بازدید
پيش‌فروش پژو 407 از فردا در 24 نمايندگي ايران خودرو در سطح كشور آغاز مي‌شود.

به گزارش ايسنا، قيمت نهايي اين خودرو هنوز مشخص نشده است ولي دو نوع فروش براي دو مدل دنده‌اي و اتوماتيك آن در نظر گرفته‌ شده است.

مشتري در فروش دو وديعه‌اي اين خودرو در مدل دنده‌اي 14.5 ميليون تومان به عنوان وديعه اول و 14.5 ميليون تومان ديگر نيز در آذرماه به عنوان وديعه دوم پرداخت و مابقي مبلغ را زمان تحويل خودرو خواهند پرداخت.

در اين روش مدل اتوماتيك پژو 407 براي وديعه اول 15 ميليون و 900 هزار تومان و در پيش پرداخت دوم نيز همين مبلغ را مي‌پردازند و مابقي مبلغ نيز زمان تحويل خودرو خواهد بود.

در روش يك وديعه‌اي نيز مبلغ پيش پرداخت در مدل دنده‌اي و اتوماتيك نيز 21 و 24 ميليون خواهد بود و مابقي نيز زمان تحويل خودرو خواهد بود.

گويا زمان تحويل خودرو به بهمن و اسفند ماه موكول شده است. لازم به ذكر است متقاضيان تا زمان تحويل خودرو به درصد سود مشاركت در يافت خواهند كرد.

با اينكه هنوز قيمت نهايي اين خودرو مشخص نشده است، به گفته يك منبع آگاه قيمت مدل دنده‌اي پژو 407 حدود 47 تا 48 ميليون تومان و مدل اتومات نيز 52 ميليون تومان تمام خواهد شد.

گفته مي‌شود خودرويي كه قرار است از پژو 407 تحويل شود مدل فيس ليفت 2009 است و تقريبا همزمان با اروپا در ايران عرضه مي‌شود.

اين خودرو داراي شش ايربگ است و از سيستم‌هاي ترمز EBF-REF-EBF-EBA و سيستم كنترل اصطكاك ASR بهره مي‌برد . پژو 407 همچنين داراي سيستم پايدار الكتريكي، ‌كنترل كروز و ‌تنظيم سفتي فرمان براساس سرعت خودرو است. مدل اوتومات آن نيز از سانروف بهره مي‌برد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Italy
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۳
دست همگي درد نكنه !!!!!!!!
قيمتش يه كم كم نيست !!!!!!!!
ناشناس
|
-
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۳
چرا مدل 307 را تولید نمی کنند که مناسب ترین و بهترین مدل برای ایران است؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۴ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۳
خوش به حال پول دارها ما اگر اين مبالغ را داشتيم يه سرپناه به خانوادمون ميخريديم.
ناشناس
|
United States
|
۱۶:۰۸ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۳
با سلام هر چند تا کنون هیچ کدام از نظرات مرا ثبت نکردید اما در مورد قیمت این مدل پژو در خارج کافیست یکی دو سرچ کنید 7000 یورو قیمت این ماشین تو اروپا و 37000 تو ایران همه کالاها همین طوری قیمت گذاری می شن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۳
بجای اینکه وسیله نقلیه عمومی ماننداتوبوس ومترو توسعه داده شودهرروزیک مدل ازاتوموبیلهای کشورهای بحران زده اقتصادی غرب راوارد ایران میکنندحال بچه منظوری نمی دانم!؟خیابانها شده پارکینگ آهن پاره،آلودگیا لاماشا...حالا این ماشینها را کی میخره؟جزپولدارها؟ماکجاداریم میریم؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۴ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۳
خوشا به حال بدبخت بیچاره ها >از این به بعد می تونن سوار خودروی ارزونقیمت دیگه ای هم بشن.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۱ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۳
خيلي گران است.اين خودرو در خارج از ايران حدود 21 ميليون است.چرا بايد در ايران 5/2 برابر باشد؟بي انصافي است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۲ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۳
خوش بحال حقوق بگيرها كه فاقد ماشين بودند و با اين طرح مشكل ماشين آنها نيز حل خواهد شد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۶ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۳
بهترین خودرو پژو در فرانسه تنها 27000 یورو میباشد و جالب اینکه ایران خودرو گوی سبقت را از کشور سازنده نیز گرفته و باید گفت به کجا چنین شتابان شرکتهای امریکائی و اروپائی باید سر مشق خودرو سازان ایران قرار گیرد
ناشناس
|
Canada
|
۰۷:۱۸ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۴
بهترين خودرو اتوماتيك در بازار هاى امريكاى شمالى زير ٣٠ هزار دلار است و قيمت اين خود رو هم بيشتر از ٢٧ هزار دلار نمى باشد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟