صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تولید سیگار بدون ضرر

یک شرکت تحقیقاتی در کارولینای شمالی در حال آزمایش سیگار جدید تجربی ساخته شده از تنباکو ژنتیکی تغییر یافته برای کاهش 97 درصدی میزان نیکوتین در سیگار است. در حالی که در ساخت این سیگار همه سلیقه‌ها و بوها برای افراد سیگاری‎ همانند سیگار معمولی رعایت شده است.
کد خبر: ۲۰۰۶۹۵
| |
13332 بازدید

یک شرکت تحقیقاتی در حال آزمایش سیگار جدید ساخته شده از تنباکو ژنتیکی تغییر یافته با کاهش 97 درصدی میزان نیکوتین است.

به گزارش برنا، یک شرکت تحقیقاتی در کارولینای شمالی در حال آزمایش سیگار جدید تجربی ساخته شده از تنباکو ژنتیکی تغییر یافته برای کاهش 97 درصدی میزان نیکوتین در سیگار است. در حالی که در ساخت این سیگار همه سلیقه‌ها و بوها برای افراد سیگاری‎ همانند سیگار معمولی رعایت شده است.

سیگارهای آزمایشی توسط شرکت ماساچوست که دارنده 98 اختراع ثبت شده برای دستکاری ژنتیکی گیاهان توتون و تنباکو به منظور کاهش و یا افزایش میزان نیکوتین در سیگار است، تولید می‌شود.

موسسه ملی بهداشت در کارولینای شمالی، 9 میلیون از این سیگارها را برای مقاصد پژوهشی خریداری کرده تا موفق به پیدا کردن راه‎هایی برای تنظیم سیگار و اعتیادآور نبودن آن شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟