پدر برق ايران، خاموش شد
مهندس تيمور لکستاني در سال 1294 در سلماس به دنيا آمد و پس از اخذ ديپلم از دبيرستان فردوسي تبريز در سال 1313 به دانشكده فني دانشگاه تهران راه يافت و در زمره 10 نفر اول پذيرفته و با اخذ رتبه ممتاز فارغالتحصيل شد.
مهندس تيمور لكستاني، پدر برق ايران و از بنيانگذاران دانشگاه صنعتي شريف كه چندي پيش بر اثر سكته مغزي در بيمارستان ايرانمهر تهران بستري شده بود شب گذشته در سن 96 سالگي درگذشت.

به گزارش «ايسنا» مهندس تيمور لکستاني در سال 1294 در سلماس به دنيا آمد و پس از اخذ ديپلم از دبيرستان فردوسي تبريز در سال 1313 به دانشكده فني دانشگاه تهران راه يافت و در زمره 10 نفر اول پذيرفته و با اخذ رتبه ممتاز فارغالتحصيل شد.
لكستاني از نخستين گروه مهندسان برق دانش آموخته دانشگاه تهران بود كه پس از فراغت از تحصيل به صنعت برق كشور ملحق شد.
در زمان ورود لكستاني به صنعت برق، كارخانه برق تهران در اختيار مهندسان چك بود و از آن جا كه آنها تمايلي براي انتقال دانش و تخصص برق به ايرانيها نداشتند، لكستاني و همكارانش خود را متعهد به كسب اين تجارب و تخصص كرده و با مطالعه پنهاني نقشههاي مهندسان چك، امور حساس در اداره شبكه برق تهران را فرا گرفتند تا اين كه سرانجام همين تعهد و تلاش سبب شد تا چكيها مجبور به ترك كارخانه برق شده و اداره كارخانه برق تهران بر عهده مهندسين داخلي قرار گيرد.
وي همچنين پس از انتصاب به رياست شبكه برق تهران در سال 1326، در توسعه اين شبكه نقش بسيار تاثيرگذاري داشت.
لكستاني كه از پايهگذاران دانشگاه صنعتي شريف بود در سالهاي 1345 تا 1359 عضو هيات امنا و معاون فني اين دانشگاه بود.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۶۵
پاسخ ها
ناشناس
| ۰۸:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۴
هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
روحش شاد
پاسخ ها
اورمو گولو
| ۰۰:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۴
ناشناس
| ۰۸:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۴
ناشناس
| ۰۸:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۴
این اقا نیازی نداره تو صداو سیمایی که همش مفت میگه چیزی ازش بگن امثال ایشون در قلب مردم جا دارن
استاد ما که میگه پدر برق ایران حیدر خان عمو اوغلی ارومیه ای هستش
پاسخ ها
ناشناس
| ۰۰:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۴
ناشناس
| ۰۰:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۴
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟




