صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بارگیری اسلحه در بندر رجایی کذب است

اخباری که از رسانه‌های معاند مبنی بر توقیف محموله‌های اسلحه منسوب به ایران به گوش می‌رسد، کذب محض و اختراع رسانه های بیگانه است چراکه اینگونه محموله‌ها به هیچ وجه در اسکله‌های کانتینری شهید رجایی بارگیری نشده و نمی‌شود.
کد خبر: ۱۹۲۷۸۵
| |
6533 بازدید

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: خبرهای اعلامی از سوی برخی از رسانه‌ها در مورد خروج و ورود اسلحه به بندر شهید رجایی کذب محض است.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، علی‌اکبر صفایی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به خبرنگار فارس با بیان اینکه لیست ورود و خروج هرگونه کالا به اطلاع مسئولان بندر شهید رجایی می‌رسد، اظهار داشت: اخباری که از رسانه‌های معاند مبنی بر توقیف محموله‌های اسلحه منسوب به ایران به گوش می‌رسد، کذب محض و اختراع رسانه های بیگانه است چراکه اینگونه محموله‌ها به هیچ وجه در اسکله‌های کانتینری شهید رجایی بارگیری نشده و نمی‌شود.

وی تصریح کرد: چنین کالاهایی نه به بندر شهید رجایی وارد، نه خارج، نه ترانزیت و یا ترانشیپ شده است که بخواهد در گوشه‌ای دیگر از دنیا، اخبار آن به نام ایران و بارگیری و یا تخلیه آن نیز به بندر شهید رجایی نسبت داده شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان همچنین در مورد نگهداری کالاهای خطرناک نیز اضافه کرد: نحوه نگهداری اینگونه کالاها طبق استانداردهای جهانی در بندر بارگیری و تخلیه می‌شود و در این راستا طبق استانداردهای موجود دنیا عمل می‌کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟