صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روزه اولی‌ها عید فطر هدیه می‌گیرند

در مراسم امسال هدایایی هم ویژه عموم نمازگزاران تهرانی تهیه شده است که این هدایا نیز از طریق ایستگاه‌های فرهنگی در اختیار آنها قرار می‌گیرد.
کد خبر: ۱۹۰۴۶
| |
7836 بازدید

رئیس کمیته فرهنگی ستاد برگزاری نماز عید سعید فطر گفت: در روز عید سعید فطر 30 هزار هدیه در قالب بسته‌های فرهنگی شامل 10 هزار نرم‌افزار نماز آموز با قرائت مقام معظم رهبری، در میان دختران و پسرانی که سال اول روزه‌داری‌شان را پشت سر گذاشته‌اند، توزیع خواهد شد.

به گزارش مهر، احمد نوریان افزود: کودکان و نوجوانان نمازگزار می‌توانند این هدایا را از ایستگاه‌های فرهنگی که در اطراف مصلای بزرگ امام خمینی(ره) مستقر می‌شوند، دریافت کنند.

رئیس کمیته فرهنگی ستاد برگزاری نماز عید سعید فطر ادامه داد: در مراسم امسال هدایایی هم ویژه عموم نمازگزاران تهرانی تهیه شده است که این هدایا نیز از طریق ایستگاه‌های فرهنگی در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

وی در ادامه از ارسال هدایای ویژه‌ای از طرف شهرداری تهران به مناسبت عید سعید فطر به سفرای کشورهای اسلامی خبر داد.

نوریان گفت: این هدایا همراه با پیام تبریک شهردار تهران به مناسبت عید سعید فطر به سفرای کشورهای اسلامی اهدا خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟