صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دونگا سرمربی تیم فوتبال الریان قطر شد

سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال برزیل هدایت تیم فوتبال الریان قطر را برعهده گرفت.
کد خبر: ۱۸۷۳۰۰
| |
2117 بازدید

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، کارلوس دونگا، سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال برزیل به عنوان سرمربی تیم فوتبال الریان قطر انتخاب شد.

مدیر این باشگاه قطری روز دوشنبه در نشستی خبری از امضای قرارداد رسمی الریان با دونگا خبر داد. دونگا پس از برکناری از تیم ملی برزیل جای خود را به "مانو منه‌زس" داد. او به دنبال جدایی از تیم ملی برزیل با هیچ تیمی همکاری نکرد.

تیم ملی برزیل با هدایت کارلوس دونگا از راهیابی به مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی بازماند. این تیم در دیدار یک چهارم نهایی جام جهانی مقابل هلند با نتیجه 2 بریک تن به شکست داد.

دونگای 47 ساله در تیم‌های زیر 23 سال و ملی برزیل سابقه مربیگری دارد و در تیم‌های اینترناسیونال، کورینتیانس، سانتوس و واسکودوگاما برزیل، پسکارا و فیورنتینا ایتالیا، اشتوتگارت آلمان و جوبیلوایواتای ژاپن بازی کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار