صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بحران نشت نفت در چين تشديد شد

گزارش ها حاكي است ميزان منطقه آلوده به نفت شش برابر كشور سنگاپور است اما مقام هاي ذي ربط شركت هاي نفتي چين و آمريكا در هفته هاي اخير سعي در پنهان كردن اين موضوع داشته اند.
کد خبر: ۱۷۸۴۱۶
| |
3335 بازدید

رسانه هاي گروهي چين روز پنجشنبه با انتشار گزارش هايي از بحران نشت نفت در مناطق مختلف اين كشور ابراز نگراني كردند.

به گزارش ایرنا پايگاه اينترنتي 'چاينا ارگ ' و برخي از مطبوعات چين و تايوان گزارش كردند : نفت نشت شده در سواحل شمال شرق چين ، وارد دو منطقه ديگر شده است.

كمربند 300 متري از نشت نفتي در استان ' خه به ' در شمال چين نيز كشف شده است كه نشاندهنده شدت گرفتن اين بحران است.

خبرگزاري شين هوا در گزارشي آورده كه ذرات نفتي در سواحل استان ' ليائو نينگ ' در شمال شرق اين كشور نيز يافت شده است.

گزارش ها حاكي است ميزان منطقه آلوده به نفت شش برابر كشور سنگاپور است اما مقام هاي ذي ربط شركت هاي نفتي چين و آمريكا در هفته هاي اخير سعي در پنهان كردن اين موضوع داشته اند.

' لي يان ' فعال چيني در زمينه فضاي سبز مي گويد : تازه ترين يافته ها حاكي است سواحل چين به ذرات نفتي آلوده شده است .

وي از دولت و شركت هاي نفتي چين خواست اطلاعات مربوط را در اختيار مردم قرار دهند.

وي گفت : بزرگترين مشكل اينجاست كه مردم در باره تاثيرات بالقوه نشت نفت آگاهي هاي لازم را ندارند و اين وظيفه دولت و شركت هاست كه افكار عمومي را هشيار كنند.

بيشترين ميزان نفت از ماه گذشته ميلادي در خليج بوهاي در شمال شرق چين نشت كرد اما شركت هاي سينوك چين و كونوكوفيليپس آمريكا اين حادثه را مخفي كردند.

اين چندمين مورد نشت نفت در شمال شرق چين است.

جولاي سال گذشته يك خط لوله نفتي در اين منطقه منفجر شد .

براوردهاي دولت چين حاكي است نزديك به 1500 تن نفت وارد درياي زرد شده است اما فضاي سبز نشت نفت را 60 برابر آمار اعلام شده دولت چين دانسته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟