صفحه خبر لوگوبالا تابناک

واکنش تند روسیه به مراسم سالگرد هیروشیما

معاون شورای امنیت روسیه، با انتقاد از برگزاری مراسم هشتاد و یکمین سالگرد بمباران اتمی هیروشیما، گفت که مقامات ژاپنی از جمله نخست‌وزیر و شهردار این شهر، حتی یک بار هم به ایالات متحده به عنوان عامل این بمباران اشاره نکردند و این سکوت را «مایه شرمساری» توصیف کرد.
کد خبر: ۱۳۸۸۴۹۷
| |
4949 بازدید
|
۱
واکنش روسیه به هیروشیما

 «دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت روسیه در واکنش به مراسم هشتاد و یکمین سالگرد بمباران اتمی هیروشیما، از مقام‌های ژاپنی به دلیل خودداری از اشاره به عامل این حمله -ایالات متحده- انتقاد کرد.

به گزارش تابناک به نقل از دنیای اقتصاد؛ مدودف در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «مایه شرمساری است که در یادآوری بمباران اتمی هیروشیما و ناگاساکی، نه نخست‌وزیر ژاپن و نه هیچ مقام ژاپنی حتی یک بار هم اشاره نکردند که چه کسی این کار را انجام داد.»

او همچنین گفت: «ژاپن تابع ایالات متحده است و روزی به یک رونین تبدیل خواهد شد.»

رونین در فرهنگ ژاپن به یک سامورایی گفته می‌شود که ارباب خود را از دست داده و بی‌سرور و مستقل شده است. مدودف با این استعاره می‌گوید ژاپن اکنون «تابع آمریکا» است، اما روزی از وابستگی به واشنگتن رها شده و به کشوری مستقل تبدیل خواهد شد.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که «کازومی ماتسوی» شهردار هیروشیما، در مراسم هشتاد و یکمین سالگرد بمباران اتمی این شهر به دست آمریکا، بدون اشاره به عامل بمباران، از «تهاجم روسیه به اوکراین» انتقاد کرد.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۵
جوری صحبت کرده انگار شوروی توجنگ جهانی دوم تو یه جهان دیگه می جنگیده
آخرین اخبار