میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رهنمود ‌عبادي به گزارشگر حقوق بشر!

شیرین عبادی در این زمینه می گوید: او باید با صحبت با ما مخالفان ایرانی پاي ميز مذاكره بنشيند و بر اساس مدارك و ايده هاي ما به تنظیم گزارش خود بپردازد.
کد خبر: ۱۷۱۸۶۹
| |
6151 بازدید

در حالی که هنوز جوهر تعیین گزارشگر حقوق بشر ویژه ایران خشک نشده است، شيرین عبادی سرمست از این رویداد با خط و نشان کشیدن و البته خط دادن های ویژه پیشنهاد داده است که آقای گزارشگر باید قبل از هر عمل با ما هم گفتگو نماید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، شیرین عبادی در این زمینه می گوید: او باید با صحبت با ما مخالفان ایرانی پاي ميز مذاكره بنشيند و بر اساس مدارك و ايده هاي ما به تنظیم گزارش خود بپردازد.

این گزارش حاکی است: در حالی که «احمد شهید» مالدیوی هنوز پای خود را به ایران نگذاشته است، عبادی با سخنانی تحریک کننده که حاکی از سازمان دهی مخالفان جلای وطن کرده بر علیه جمهوری اسلامی می باشد، گفت: سازمان ملل از اين پس بايد محاكمه ايران را جدي تر بگيرد و ايران را سريعتر به پاي ميز محاكمه بكشاند!

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات