بازدید 7960

تولید برند اختصاصی موبایل در ایران

این طرح در راستای رقابت با گوشی‌های بی کیفیت و بی نام و نشان چینی انجام خواهد شد.
کد خبر: ۱۷۱۳۴۱
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۳ 18 June 2011
یکی از تولیدکنندگان گوشی تلفن همراه در کشور از فراهم شدن امکان تولید انبوه گوشی‌های سفارشی با برند اختصاصی و با دارا بودن هرگونه امکانات خبر داد.

عبدالرضا مریداوی رئیس هیأت مدیره ارتباط همراه گویا اروند که هم اکنون گوشی‌های «جی ال ایکس» را در کشور تولید می‌کند در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به سفارش تولید گوشی‌های اختصاصی از سوی برخی شرکت‌های داخلی به چینی‌ها اظهار داشت: این امکان در کشور به وجود آمده که شرکت‌هایی که سفارش گوشی دارند با هر گونه امکانات و با هر نامی از طریق شرکت ارتباط همراه گویا اروند این گوشی‌ها را با تولید داخلی داشته باشند که این امر سبب می‌شود سفارش دهنده هزینه‌ای بابت واردات این گوشی‌ها متحمل نشود.

وی با بیان اینکه با اجرای این طرح در کشور علاوه بر حمایت از تولید داخل، جلوگیری از خروج ارز و افزایش اشتغالزایی را شاهد خواهیم بود ادامه داد: این طرح در راستای رقابت با گوشی‌های بی کیفیت و بی نام و نشان چینی انجام خواهد شد.
 
مریداوی با تاکید براینکه ما می‌توانیم گوشی‌های موبایلی که در کشور چین تولید می‌شود را با قیمتهای پایین تری در ایران تولید کنیم، گفت: هم اکنون سفارش دهنده‌های عمده ما، گوشی‌های خود را برای تولید به چین سفارش می‌دهند و پس از تولید وارد ایران می‌کنند اما این امکان هم اکنون وجود دارد که این گوشی‌ها در ایران تولید شود و براین اساس ما خط تولید خود را راه‌اندازی کرده ایم.
 
وی با بیان اینکه امکان تولید گوشی‌های ارزان قیمت و نیز گوشی‌های هوشمند با تضمین گارانتی و با هرگونه امکاناتی از طریق این خط تولید فراهم شده است اضافه کرد: تولید در کارخانه جی ال ایکس انجام می‌شود اما فروش انحصاری این گوشی‌ها به سفارش دهنده به عنوان صاحب برند تعلق می‌گیرد.
 
رئیس هیأت مدیره ارتباط همراه گویا اروند ادامه داد: براین اساس حتی اپراتورهای موبایل نیز می‌توانند برای عرضه همزمان سیم کارت و گوشی از این طرح استفاده کنند و گوشی‌های مورد نظر خود را سفارش دهند.
 
به گزارش مهر، شرکت ارتباط همراه گویا اروند از جمله معدود شرکتهایی است که در پی برنامه‌های وزارت صنایع برای تولید گوشی موبایل در کشور موفق شد گوشی‌های وطنی جی ال ایکس را وارد بازار کند و مسئولان این شرکت معتقدند که می‌توانند تا پایان امسال 20 درصد سهم بازار را از میان رقبایی چون نوکیا، سونی اریکسون، سامسونگ، ال جی و اچ تی سی از آن خود کنند.
 
کارشناسان معتقدند که تاکنون طرح تولید گوشی موبایل موفق نبوده و از زمانی که تعرفه‌های موبایل به دلیل حمایت از تولید داخل افزایش یافته است نیاز مشترکان که سالانه 13 میلیون دستگاه گوشی تخمین زده می‌شود از سوی شرکتهای تولید داخل برآورده نشده است. همین امر سبب افزایش بازار گوشی‌های بی نام و نشان و بی کیفیت چینی در بازار ایران شده است.
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار