صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
فلاحت پیشه:

رسیدن‌ریزگردها‌به‌پایتخت‌مسئولان‌را بیدارکرد

کد خبر: ۱۷۰۸۷۱
| |
1597 بازدید
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه رسیدن ریزگردها به پایتخت مسئولان را از خواب بیدار کرد گفت:وزارت خارجه از طریق سازمان ملل به صورت جدی تری برای حل این بحران اقدام کنند .

به گزارش خانه ملت، "حشمت الله فلاحت پیشه" در پاسخ به سوالی در خصوص چگونگی مقابله با معضل ریزگردها اظهار داشت:با رسیدن گرد و غبار به پایتخت  که مدت هاست شرایط زیست محیطی کشور را تغییر داده است  مسئولان از خواب بیدار شده اند و به فکر چاره افتاده اند.

نماینده مردم اسلام آبادغرب و دالاهو وکرند غرب  و گهواره و حمیل  در مجلس افزود:از زمانی که پایتخت هم گرفتار گرد و غبار شده است سلسله تذکرات نمایندگان بیشتر شده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه از دو طریق می توان برای حل این مشکل اقدام کرد گفت:یک راه حل به سیاست داخلی ما برمی گردد که به این منظور مجلس در بودجه سال ۹۰ هزارمیلیارد ریال برای مقابله با گرد و غبار تخصیص داد و دولت باید سریعا با پولی که در اختیارش گذاشته شده اقدامانی که در قانون برای حل این مشکل پیش بینی شده است را عملی کند.

وی راه دیگر مقابله با این معضل را از طریق دیپلماسی خارجی دانست و گفت:کانون این ریزگردها درعراق و سوریه است و باید از طریق کارهایی مثل مالچ پاشی مانع ورود این ریزگردها به ایران شد که این نیازمند یک همکاری جمعی است.

فلاحت  پیشه افزود:پیگیری و حل معضل ریزگردها حتی از طریق سازمان ملل و کمیته ها ی زیست محیطی و حقوق بشری آن قابل پیگیری است .

وی با بیان اینکه وزارت خارجه برای حل پدیده گرد و غبار در تلاش است گفت: اختلافات میان کشورها و ناامنی و بی سامانی سیاسی که در منطقه به وجود آمده توفیق وزارت خارجه را در حل این مشکل کم کرده است اما انتظار ما این است که مسئولان از طریق سازمان ملل به صورت جدی تری برای حل این بحران اقدام کنند .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...