از کجا بدانم چه مسئولی با پول مدرک گرفته؟

اگر آقای رحیمی، معاون رئیس جمهور از دریافت مدرک برخی مسئولان با پول و یا تلاش برای انجام این کار خبر داده‌اند، خودشان باید پاسخگو باشند، نه من!
کد خبر: ۱۷۰۶۹۴
| |
7984 بازدید
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه این وزارتخانه مدارک تحصیلی دانشگاه‌های غیرمعتبر خارجی را بررسی نمی‌کند، گفت: ابزار و فرصت قانونی برای دریافت اطلاعات آماری درباره تعداد و مشخصات این نوع مدارک وجود ندارد.

به گزارش ايلنا، "کامران دانشجو" در نشست علنی امروز ـ سه‌شنبه ۲۴ خرداد ماه ـ مجلس شورای اسلامی افزود: من از کجا باید بدانم که چه مسئولی از دانشگاه مجازی و غیرمعتبر کشور دیگری مدرک گرفته است یا نه؟

وی ادامه داد: اگر آقای رحیمی، معاون رئیس جمهور از دریافت مدرک برخی مسئولان با پول و یا تلاش برای انجام این کار خبر داده‌اند، خودشان باید پاسخگو باشند، نه من!

دانشجو تاکید کرد: دانشگاه‌های داخلی غیرانتفاعی، ملی، پیام‌نور و آزاد از نظر وزارت علوم معتبرند و دانشگاه‌های خارجی نیز براساس ارزشیابی مداوم این وزارتخانه، اعتبارسنجی می‌شوند.

وزیر علوم ادامه داد: دانشگاه‌هایی مانند بلفورد آمریکا که مدرک آنها براساس سوابق کاری و حرفه‌ای ارائه می‌شود نه آموزش‌های آکادمیک، از نظر وزارت علوم معتبر نیستند.

وی افزود: مدارک دانشگاه‌هایی مانند بلفورد که معتبر نیستند به هیچ وجه در وزارت علوم بررسی نمی‌شود و بنابراین اطلاعات و آماری از این دست در این وزارتخانه موجود نیست.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟