صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

توضیحات صالحی درباره رابطه ایران و مصر

وي ادامه داد: در ديداري كه با وزير امور خارجه مصر در اندونزي داشتم، وي دلايلي را از جمله محدوديت‌هاي برادران مصري براي برقراري روابط براي ما توضيح داد و گفت كه پس از رفع محدوديت‌ها، يقينا ارتقاي سطح روابط محقق مي‌شود. ما هم اين مسائل را درك مي‌كنيم و اميدواريم در ماه‌هاي آينده پس از انتخابات مصر شرايط به گونه‌اي آماده تر براي تحقق اين مسأله باشد. البته اين احتمال كه اين محدوديت‌ها زودتر رفع شود، هم هست.
کد خبر: ۱۶۸۱۱۶
| |
4888 بازدید

وزير امور خارجه كشورمان تأكيد كرد:‌ پس از رفع محدوديت‌ها از سوي برادران مصري روابط با دولت و ملت مصر برقرار خواهد شد.

به گزارش ايسنا، علي اكبر صالحي، وزير امور خارجه كشورمان در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسش خبرنگار ايسنا‌، درباره آخرين وضعيت نيروگاه اتمي بوشهر گفت:‌ بر پایه گزارش‌ مسئولان سازمان انرژي اتمي، اکنون نيروگاه در وضعيت بحراني است و آرام آرام به مرحله توليد بخار نزديك مي‌شود و اميدواريم در يك ماه آينده، توليد بخار به حدي برسد كه بتواند وارد توربين شود و آن را به كار بيندازد.

وي گفت:‌ همچنين اميدواريم در اين مدت شاهد اتصال به شبكه برق سراسري به طور آزمايشي باشيم. پس از مرحله آزمايشي، برق دهي انجام مي‌شود.

صالحي گفت:‌ در زمان مقرر جشن بزرگي را احتمالا با حضور برخي مهمان‌هاي خارجي برگزار مي‌كنيم.

وزير امور خارجه كشورمان درباره حضور ولاديمر پوتين و سرگئي مدودف در اين جشن گفت: اين مسأله را از مسئولان سازمان انرژي اتمي بپرسيد.

وي همچنين درباره پاسخ رسمي كاترين اشتون به نامه سعيد جليلي دبير شوراي عالي امنيت ملي كشورمان پاسخ به اين سوال را به شوراي امنيت ملي محول كرد.

صالحي درباره سفرهاي آتي‌اش به كشورهاي اروپايي گفت: سفرهايي را پيش بيني كرده‌ايم كه انشاءالله در زمان مقرر نام اين كشورها را اعلام مي‌كنيم.

وي درباره تحريم برخي افراد،‌ شخصيت‌ها و مقامات بين‌المللي از سوي ايران گفت:‌ پيشنهادي در اين باره مطرح شده و مجلس شوراي اسلامي هم آن را در دست بررسي دارد چنانچه اين پيشنهاد مصوب شود، معتقدم عمل منطقي ايران در برابر استكبار جهاني و كساني كه در غرب حقوق بشر را زير پا مي‌گذارند و در نقل و انتقال مواد مخدر فعال هستند و يا در تروريسم بين المللي مشاركت دارند، است و ما اين افراد را شناسايي و به جهانيان معرفي مي‌كنيم.

وزير امور خارجه كشورمان درباره سفر به عربستان سعودي گفت:‌ چنين سفري پيش بيني نشده است.

صالحي در پاسخ به سوالي ديگري درباره سفر به كشورهاي منطقه از جمله سوريه اظهار كرد: سفرهاي دستگاه ديپلماتيك با هدف و برنامه‌ريزي مشخص انجام مي‌شود و اين طور نيست كه سفر به منظور سفر انجام شود.
همچنين اين گونه نيست كه صرفا اين سفرها در راستاي درخواست ايران باشد. برخي كشورها از جمله كشورهاي اروپايي براي سفر مقامات ايران از جمله مقامات دستگاه ديپلماتيك به كشورشان درخواست‌هايي را مطرح كرده‌اند.

وي درباره روابط ايران و مصر تصريح كرد: نسبت به روابط با مصر اميدواريم و فكر مي‌كنم پس از رفع محدوديت‌ها در مصر اين روابط برقرار خواهد شد.

وي ادامه داد: در ديداري كه با وزير امور خارجه مصر در اندونزي داشتم وي دلايلي را از جمله محدوديت‌هاي برادران مصري براي برقراري روابط را براي ما توضيح داد و گفت كه پس از رفع محدوديت‌ها، يقينا ارتقاي سطح روابط محقق مي‌شود. ما هم اين مسائل را درك مي‌كنيم و اميدواريم در ماه‌هاي آينده و پس از انتخابات مصر، شرايط به گونه‌اي مهياتر براي تحقق اين مساله باشد؛ البته اين احتمال كه اين محدوديت‌ها زودتر رفع شود هم هست.

صالحي گفت: ما با مصر مستقيم و غير مستقيم در تماس هستيم. در عمان هم با وزير خارجه مصر گفت‌وگو داشتم. همچنين از طريق مسئول حفاظت نمايندگي ايران در قاهره پيام‌هايي را رد و بدل كرديم.

صالحي گفت:‌ به آينده روابط دولت و ملت مصر خوشبين هستم و فكر مي‌كنم دو كشور دو ركن مهم جهان اسلام و منطقه هستند كه برقراري عميق روابط دو كشور به طور يقين در جهت صلح و ثبات منطقه خواهد بود. ضمن اينكه جهان اسلام از روابط اين دو ملت تمدن ساز بهره مند خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...