میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بی‌سابقه‌ترین خشکسالی قرن در انگلیس

متوسط بارش در مناطق خشک به 10 میلی متر رسیده و سطح آب رودخانه‌ها بسیار پایین آمده است. کشاورزان این مناطق از بیم خشکسالی از دولت و مقامات کمک رسمی خواسته‌اند.
کد خبر: ۱۶۶۴۵۹
| |
5976 بازدید

انگلیس بی سابقه ترین خشکسالی قرن را در بهار امسال تجربه می کند.

به گزارش خبر آنلاین، دیلی میل نوشت: بر اساس آمار اداره هواشناسی انگلیس به ویژه در مناطق شرقی و جنوبی، بدترین خشکسالی قرن را تجربه دارد.


بر این اساس از سال 1910 تاکنون چنین خشکسالی بی سابقه بوده است. کارشناسان علی رغم بارشهای هفته بعد اذعان کرده‌اند که بهار امسال جزو خشکترین سالها بوده است که خسارات زیادی را به کشاورزی انگلیس وارد خواهد کرد. همچنین ماه مارس 2011 از گرمترین ماه‌ها در انگلیس بوده است. همچنین متوسط دمای بهار به بیش از 9.2 درجه سانتیگراد بالای صفر رسیده که این نیز در نوع خود بی سابقه است.

جاناتان پاول از پوزیتیو وزر سولوشن می گوید امسال مطابق اینفوگرافی‌های ثبت شده در بهار میزان حضور آفتاب بیشتر بوده و متوسط دما بالا رفته و از میزان بارندگی ها نیز کاسته شده است. به گفته وی متوسط بارش در مناطق خشک به 10 میلی متر رسیده و سطح آب رودخانه‌ها بسیار پایین آمده است. کشاورزان این مناطق از بیم خشکسالی از دولت و مقامات کمک رسمی خواسته‌اند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات