صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دست رد بوش بر سينه اوباما

«جورج بوش»، رئيس‌جمهور سابق آمريكا دعوت «باراك اوباما» براي حضور در مراسي كه به دليل كشته شدن بن‌لادن قرار است روز پنجشنبه در نيويورك و در محل برخورد هواپيما به برج‌هاي آمريكا در سپتامبر 2001 برگزار شود، رد كرد.
کد خبر: ۱۶۲۷۲۹
| |
13543 بازدید

رئيس‌جمهور سابق آمريكا كه آغازگر اصلي جنگ به ‌اصطلاح عليه ترور در جهان بود، در اقدامي كه نشان از اختلاف ميان سران آمريكا دارد، دعوت باراك اوباما براي حضور در مراسم كشته شدن اسامه بن‌لادن، سركرده شبكه تروريستي القاعده در نيويورك را رد كرد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، جورج بوش، رئيس‌جمهور سابق آمريكا دعوت باراك اوباما براي حضور در مراسي كه به دليل كشته شدن بن‌لادن قرار است روز پنج شنبه در نيويورك و در محل برخورد هواپيما به برج‌هاي آمريكا در سپتامبر 2001 برگزار شود، رد كرد.

بنا بر اين گزارش، قرار است باراك اوباما رئيس‌جمهوري آمريكا روز پنج‌شنبه در مراسمي به مناسبت كشته شدن اسامه بن‌لادن سركرده گروه تروريستي القاعده كه آمريكا مدعي است وي را كشته است، در منهتن نيويورك شركت كند، اما بوش اعلام كرده است كه دعوت اوباما را رد مي‌كند و در اين مراسم حاضر نمي‌شود.

ديويد شرزر، سخنگوي بوش اعلام كرده است: با وجود دعوت رسمي از رئيس‌جمهور سابق آمريكا براي حضور در اين مراسم، وي تصميم گرفته است تا اين دعوت را رد كند.

يك مقام رسمي كاخ‌سفيد نيز تأييد كرد كه بوش به اين مراسم دعوت شده است، اما قادر نيست به نيويورك برود.

اوباما چند روز پيش كشته شدن اسامه بن‌لادن سرگرده شبكه تروريستي القاعده را در عمليات نيروهاي آمريكايي در پاكستان اعلام كرد، اما همچنان شبهات بسياري درباره نحوه كشته شدن وي و همچنين صحت اين ادعا وجود دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟