صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
این بار اجرایی می​شود؟

تصویب دوباره بودجه دو میلیاردی مترو

تخصیص بودجه دو میلیاردی برای توسعه حمل و نقل عمومی در حوزه قطار شهری(مترو) به داستان هزار ویک شب تبدیل شده است.
کد خبر: ۱۶۲۵۸۵
| |
1781 بازدید
تخصیص بودجه دو میلیاردی برای توسعه حمل و نقل عمومی در حوزه قطار شهری(مترو) به داستان هزار ویک شب تبدیل شده است.

به گزارش خبرآنلاین، تا کنون دو بار مجلس هشتم تخصیص چنین بودجه​ای به مترورا تصویب کرده است. نخست در اسفندماه سال 88 و در قالب بررسی لایحه بودجه 89 که دولت ملزم به تخصیص چنین بودجه​ای شد اما شورای نگهبان آن را رد و مجمع تشخیص تصویبش کرد اما دولت اجرایش نکرد.

دومین بار در زمستان 89 بود که نمایندگان فوریت طرح تمدید تخصیص این بودجه را تصویب کردند اما نهایتا ان را به بررسی لایحه بودجه 90 موکول کردند تا چنین الزامی را در این لایحه برای دولت ایجاد کنند. امروزهم موعد همین وعده بود و نهایتا بار دیگر دولت مکلف شد تا 2 هزار میلیارد را به  قطارهای شهری و حمل‌ونقل عمومی اختصاص دهد.

براساس این بند حداقل مبلغ دو میلیارد دلار تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی برای قطارهای شهری و حمل و نقل عمومی شهری اختصاص می‌یابد تا طبق اساسنامه و ضوابط این صندوق پرداخت شود.

شهرداری‌ها می‌توانند برای توسعه مترو، قطارهای شهری و حمل و نقل عمومی و سایر طرح‌ها و پروژه‌ها از تسهیلات صندوق توسعه ملی مطابق اساسنامه صندوق استفاده کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار