صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حداد عادل: دیدار با رئیس جمهور مثبت بود

کد خبر: ۱۶۱۴۲۰
| |
10544 بازدید
عضو هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی دیدار جمعی از نمایندگان با رئیس جمهور را مثبت ارزیابی کرد.

غلامعلی حدادعادل در مصاحبه با واحد مرکزی خبر، با اشاره به ملاقات 9 نفر از اعضای هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان مجلس با رئیس جمهور در یکشنبه شب این هفته افزود: جمع‌بندی ما از این ملاقات مثبت است و قصد داریم همین دیدارها را در سطح وسیع‌تر هم با رئیس جمهور و هم با رؤسای مجلس و قوه قضاییه دنبال کنیم.

عضو هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی گفت: ترجیح دادیم در شرایط فعلی به جای سؤال از رئیس جمهور یا بحثهایی که ممکن است در صحن علنی مجلس پیش آید و مورد سوء استفاده قرار گیرد، حرفهایمان را در محیط‌های خصوصی‌تر با رئیس جمهور در میان بگذاریم.

همچنین پورمختار رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر، از دیدار دیشب خود و رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با آقای احمدی‌نژاد خبر داد.

به گفته وی، این دیدار در فضایی مثبت و بر اساس تعامل بیشتر میان مجلس و دولت صورت گرفت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار