صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
تقی رهبر در واکنش به طرح ضد اسلامی کنگره آمریکا:

تروریسم‌ دست پرورده آمریکا است

کد خبر: ۱۵۲۴۷۲
| |
1653 بازدید
رییس فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی در واکنش به بررسی طرح "نقش مسلمانان در تروریسم و محدودیت در تدریس آیات قرآنی" در کنگره آمریکا، گفت: تروریست حاصل فعالیت‌ها و دست‌پرورده آمریکا است و نباید مسلمان را منشا ایجاد تروریست معرفی کرد.

به گزارش خانه ملت، "محمدتقی رهبر" گفت: نباید فعالیت ناشایست برخی افراطیون را به اسلام و مسلمان نسبت داد، اسلام رابطه‌ای با فعالیت‌های تروریستی ندارد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس، غرب را پایگاه تروریست دانست و افزود: هرجا که تروریست حضور دارد، ردپایی از آمریکا مشاهده می‌شود، در واقع باید تروریست را دست‌پرورده آمریکا دانست.

رییس فراکسیون روحانیون مجلس تصریح کرد: آمریکا در تلاش است تا با بیان چنین طرح‌هایی، در جهت بی‌رنگ کردن اسلام گام بردارد، نکته‌ای که نشان‌دهنده هراس غرب از قدرت جهان اسلام است.

وی در پایان از خصومت غرب با اسلام انقلابی سخن گفت و افزود: مسلمانان باید با روشنگری در برابر تأثیرات منفی طرح‌های ضداسلامی ایستادگی کنند و مانع تأثیر تبلیغات ضداسلامی شوند.

"پیتر کینگ" نماینده نیویورک ورئیس کمیته امنیت داخلی کنگره آمریکا طرح ضداسلامی را با عنوان" نقش مسلمانان در تروریسم ومحدودیت در تدریس آیات قرآنی" به کنگره ارائه کرده است. در پی ارائه این طرح، بیش از 500 نفر از مسلمانان آمریکا در شهر نیویورک علیه ارائه طرح ضد اسلامی در کنگره آمریکا تظاهرات کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...