صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
رهبر:

عدم رعایت قانون به هرج و مرج می‌انجامد

کد خبر: ۱۵۱۶۹۸
| |
1818 بازدید

رییس فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی، عدم رعایت قانون و قانونمداری را باعث ایجاد هرج و مروج در کشور عنوان کرد و آن را وارد کردن خدشه به حیثیت افراد دانست.

به گزارش خانه ملت، "محمدتقی رهبر" با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار از وزارت اطلاعات و تاکید ایشان بر قانونمداری اظهار کرد: عدم رعایت قانون به طور قطع به هرج و مرج می‌انجامد و باعث آسیب رساندن به حیثیت افراد می‌شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس، با تاکید براینکه تمام رفتارها و تصمیم‌‌های مسئولان باید بر اساس قانون باشد، افزود: هرکس در هر پست و مقامی اختیاراتی دارد؛ اما این اختیارات باید در چارچوب قانون و در راستای اصول آن باشد.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، ادامه داد: وزارت اطلاعات، بسیج، نیروی انتظامی و تمام نیروهای انقلابی و نهادها باید مراقب باشند که مطابق قانون عمل کنند.

رهبر با بیان اینکه موقعیت نهادهای انقلابی بسیار حساس است، گفت: این گروه‌ها با توجه به وظیفه‌ و جایگاهی که دارند نباید بر خلاف قانون کاری را انجام دهند، چون عدم اجرای صحیح قانون به بی‌عدالتی می‌انجامد.

به گفته رهبر، دولت و مجلس نیز باید به رعایت قانون مقید باشند، در غیر این صورت به نظام و انقلاب اسلامی خدشه وارد خواهد شد.

مقام معظم رهبری در بازدید روز گذشته(پنجشنبه دوازدهم اسفند) خود از وزارت اطلاعات، در بخشی از بیانات خود پایبندی به قانون و ضوابط را بسیار مهم دانستند و تاکید کردند که لازمه تعهد، تدین و تقوا عمل به قانون و امید به آینده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار