صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
آقای رییس جمهور!

حق قانونی‌مان را می‌خواهیم، تهدیدمان می‌کنند...

معمول این است که پیش از سپردن کار به بخش خصوصی، استعلام قیمت انجام می شود و بسیار نارواست که پس از انجام کار در شرایطی که با کمبود شدید وقت روبه رو بودند، با این بهانه که قیمت ها را گران اعلام کرده ایم، حقوقمان را تضییع و کاهش دهند، اما ناچارمان کردند به این امر ناشایست تن دهیم تا بلکه...
کد خبر: ۱۵۱۴۶۸
| |
9639 بازدید
|
سرویس فرهنگی ـ با وجود تلاش دولت برای توجه ویژه به حوزه فرهنگ و هنر، مسئول یکی از حوزه های نهاد ریاست جمهوری با وجود توافق های پیشین، مدت هاست بدون هر دلیلی، از پرداخت مطالبات هنرمندانی که در برگزاری بخش هایی از یک همایش با ایشان همکاری داشته اند، خودداری می کند.

به گزارش «تابناک»، پس از آنکه مشخص شد، قائم مقام رییس گروه مشاوران جوان، ماه‌هاست در نهاد ریاست جمهوری حاضر نمی‌شود و با زیر مجموعه خود قطع ارتباط کرده است، به تازگی نیز مشخص شده که این نهاد پس از برگزاری همایش مشاوران جوان، بدهی‌های سنگینی دارد که گویا قصد پرداخت آن به طرف‌های کارپرداز را ندارد.

نماینده یکی از این شرکت‌ها، با تأیید این خبر به «تابناک» گفت: با وجود این که پیش از انجام سفارش ها، توافق های کتبی با برخی دست اندرکاران نهاد ریاست جمهوری داشته ایم، پس از تهیه و تولید سفارش های این بخش از ریاست جمهوری و انجام خواسته های مقرر شده، و با وجود تلاش هایی که به قول خودشان در حین همایش باعث حفظ آبرو و سربلندی ایشان شد، پس از همایش و در هنگامی که باید دستمزدهای عوامل را بپردازند، اعلام کردند که قیمت های اعلام شده از سوی ما زیاد است و یکسویه بخش چشمگیری از دستمزدهای هنرمندان فعال در این پروژه را کاهش دادند و شرط پرداخت مابقی را هم انجام کارهای دیگری که از توافق های قبلی نبود، اعلام کردند.

این فعال فرهنگی هنری با اشاره به این که از آغاز همکاری با این حوزه، کسی که بنا به تجارب و سوابق شرکت ما، برای همکاری در آن همایش از ما دعوت کرد، مسئول کمیته اطلاع رسانی آن همایش بود، گفت: پس از قطعی شدن همکاری ما با این حوزه، مسئول کمیته اطلاع رسانی آن همایش، حکم رابط بین طرفین را پیدا کرد و موارد بسیاری پیش آمد که خواسته های مسئولان آنجا را به ما و نظریات و درخواست های ما را به آنان اعلام می کرد و همکاری بدون کوچکترین مشکلی انجام می شد؛ تا این که وظایف ما در طول همایش، به گفته خودشان، بسیار آبرومند و کیفی انجام شد، تا جایی که حتی مسئول آن حوزه از همین رابط خواسته بود، در مراسمی از ما تقدیر کنند و به این ترتیب، هنگام پرداخت مطالبات ما فرا رسید و او مطابق وظایفش پیگیر بود تا همکارانش مطالبات ما را پرداخت کنند، اما بنا به دلایلی که به نظر می رسید، داخلی باشد و به ما هم اعلام نکردند، آن رابط را از کار برکنار کردند و این، آغاز ایجاد مشکلات متعدد برای ما شد، چون او خواسته ها و دستورات رییس آن مجموعه را به ما منتقل می کرد و همه امور با هماهنگی او انجام شده بود.

وی افزود: در این شرایط، ما همچنان پیگیر دریافت مطالباتمان بودیم، ولی در حالی که قرار بود به دلیل انجام بسیار مطلوب اموری که بر عهده مان گذاشته بودند و تأکید قائم مقام رییس حوزه مشاوران جوان ریاست جمهوری، طی مراسمی از ما تقدیر کنند، برخوردها کاملا دگرگون شد و مسئول آن حوزه، در حالی که اغلب اوقات در دفترش حضور نداشت و به گفته کارکنان آنجا، هر از گاهی به محل کارش سر می زد، حاضر نشد، رویاروی ما مسایل را مطرح کند، و فقط از طریق کارمندان آنجا، به ما اعلام کرد حاضر نیست بدهی شان را بدهد، چون مبالغ زیاد است و نزدیک 25 درصد توافق را یکطرفه از قرارداد حذف کرد و به اعتراض های ما هم کوچکترین توجهی نکرد.

این نماینده شرکت هنری، با اشاره به این که همه امور با توافق های پیشین انجام شد، گفت: معمول این است که پیش از سپردن کار به بخش خصوصی، استعلام قیمت انجام می شود، و بسیار نارواست که پس از انجام کار در شرایطی که با کمبود شدید وقت روبه رو بودند، با این بهانه که قیمت ها را گران اعلام کرده ایم، حقوقمان را تضییع و کاهش دهند، اما ناچارمان کردند به این کار ناشایست تن دهیم تا بلکه باقی مانده طلب مان را بگیریم؛ اما به این عهدشکنی هم بسنده نکردند و از طریق کارمندان آنجا وادارمان کرد برای دریافت باقی مانده طلبمان، موارد جدیدی را هم انجام دهیم.

او تصریح کرد: در رویارویی با سفارش های جدید، ما به کارمندان آنجا اعلام کردیم که اینها خارج از توافق های قبلی ماست و هزینه های دیگری دارد و آنها هم از به نقل از قائم مقام مسئول آن حوزه هزینه ها را پذیرفتند و پافشاری کردند تا خواسته های مسئول انجام شود. در واقع به مطالبات پیشین ما، مواردی هم افزودند، ولی بعد مسئول مربوطه منکر هزینه ها شد، در حالی که کارکنان آنجا بهترین شهودی هستند، که اگر نهراسند، حقانیت ما را گواهی می کنند.

بنا بر این گزارش، مسئول مربوطه ـ که همچنان در محل کار خود حاضر نمی‌شود ـ در برخوردی غیر عادی و بیرون از منش دکتر احمدی‌نژاد، به مسئولین دفتر خود اعلام کرده که «نام شرکت را به حراست وزارت ارشاد و وزارت کشور بدهید تا هیچ سازمانی با آنها همکاری نکنند! و آنها ممنوع الفعالیت شوند.»

حال پرسش اینجاست که در دولت عدالت‌محور و متمرکز بر امور فرهنگی هنری، مطالبه حقوق، آیا با حذف مطالبات و تهدید و حراست باید پاسخ داده شود؟

گفتنی است، همه این رخدادها، پس از نزدیک شش ماه، در حالی روی می دهد که مطالبات مادی مذکور در ازای بسیاری از دیگر هزینه های این همایش، مبلغ بسیار ناچیزی است که در روزهای پایانی سال، می‌تواند به شدت کمک هزینه خانواده‌های شرکت مذکور باشد؛ افزون بر اینکه فاکتورهای سفید، اما مهر و امضا شده بسیاری نیز در این ماجرا از شرکت یاد شده گرفته شده است!

شنیده‌های خبرنگار ما حاکی است، اعضای این شرکت، اقدام به شکایت از این فرد و نهاد مربوطه، در بازرسی نهاد ریاست جمهوری کرده‌اند و قرار است، به زودی در محل ساختمان اجرایی نهاد ریاست جمهوری نیز تحصن کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۷
ناشناس
|
United States
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲
چیه آشناتون طرف دیگه؟

الآن همه پیمانکران از دولت طلب دارند و یکی دو ساله که دارند می دوند، تازه الان فهمیدی...؟ خلی تنفربرانگیزی تابناک؟! خیلی!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲
خیلی خری اگر فکر کردی بدون هماهنگی با دفتر ریاست یا خود رییس جمهور این کار انجام شد
داوود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲
بدون تردید کسانی می خواهند در روند کارهای دولت خلل ایجاد کرده و اینطور وانمود کنند که دولت آقای احمدی نژاد آنطور که می گویند نیست. ولی کور خوانده اند.
رضا نیازی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲
به این دوستان باید گفت که واقعا نجابت را از خبرنگاران یاد بگیرند. دولت وقتی از مردم طلبی دارد با فرستادن مامور یا گرفتن جریمه های سنگین با متخلف برخورد می کند، اما اینها به انتشار یک مطلب اکتفا کرده اند. بابا خدایی این جماعت اذیت کردن دارد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۸ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲
ببین اگر کار قانونی کردی که قوه قضاییه رو گذاشته اند تا بروی و مطالبات خود را پیگیری نمایی البته بر اساس اسناد مکتوب. اگر هم خواسته ای که با استفاده از رانت پولی به جیب بزنی که چشمت کور تا دیگه از اینکارها نکنی. نوشتن قراردادهای شفاف را برای همین روزها گذاشته اند. با کار زیر میزی یک روز هم باید متضرر شوی خصوصا اگر طرف حسابت احمدی نژاد باشه.
خبرنگار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲
این که داخل نهاد ریاست جمهوریه اینطوریه...بیرون دولت چه خبره....متاسفم واقعا...
مختار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲
یک نمونه از همین رفتار در مخابرات استان فارس با شرکت های طرف قرارداد انجام میشود ولی در شیراز مسئولین این شجاعت را دارند که آشکارا به مدیران شرکت خصوصی بگویند به دلیل علایق شخصی وبدون توجه به مصالح سازمانی وملی طرف کار را انتخاب میکنند نمونش مدیریت it
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۸ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲
لطفا درباره کم کاری بانک مسکن در دادن وام مسکن گزارشی تهیه کنید چون واقعا دیگه ذله شدیم . یک پرونده میخوان تشکیل بدند هر دفعه یک برگه جدید میخوان آخر سر هم میگن پرونده ناقص هست و باید بره بعد از عید
خیلی واضحه که اگر زیر میزی بدیم حل میشه ولی من یکی نمیدم
مسعود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۴۵ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
" افزون بر اینکه فاکتورهای سفید، اما مهر و امضا شده بسیاری نیز در این ماجرا از شرکت یاد شده گرفته شده است!"
یعنی چی ؟؟؟؟!!!! بابا دولت هم ؟؟؟!!!
عضو هیات علمی مرکز توسعه فناوری نیرو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
با سلام به تابناک که گزینشی عمل می کند.الآن حدود ده ماه است که وزارت نیرو بصورت غیر قانونی حقوق شرکت مرکز توسعه فناوری نیرو را علیرغم رای قوه قضاییه تضییع نموده است و آنرا در لیست سیاه قرار داده ومیلیاردها تومان خسارت ایجاد نموده و با وجود انعکاس به ریاست جمهوری نتیجه ای عاید نشده است.سوال این است که این شکل زورگیری را باید چه کسی دستور رفع بدهد و اینکه چرا تابناک علیرغم اطلاع سکوت مینماید.آیا اقدامات غیر قانونی را باید گزینشی رسانه ای نمود؟
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...