صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

دزدها به تور پيرمرد بوكسور افتادند

زماني كه 2 جوان به سمت پيرمرد آمدند تا به زور پول‌هاي او را بگيرند ناگهان با دو ضربه مشت او نقش بر زمين شده و در حالي كه از شدت ضربات او به شدت مات و مبهوت شده بودند محل حادثه را ترك كردند
کد خبر: ۱۵۰۷۴۳
| |
2699 بازدید

2 دزد جوان كه براي دزدي به سراغ يك پيرمرد 62 ساله رفته بودند هرگز تصور نمي‌كردند كه از اين پيرمرد كتك بخورند.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه "Expressen "، دو دزد جوان و نگون بخت سوئدي در جريان گشت و گذار خود در درون شهر متوجه پيرمردي شدند كه مشغول گذاشتن پولهايش در جيب خود پس از خريد از يك فروشگاه است.در اين هنگام دزدها به پيرمرد نزديك مي‌شوند و از او مي‌خواهند تا پولهاي خود را به آنان بدهد.

پيرمرد 62 ساله از دو جوان مي‌خواهد كه آرام باشند و دست به اين كار نزنند زيرا اين دزدي عاقبت خوبي براي آنها نخواهد داشت.

زماني كه 2 جوان به سمت پيرمرد آمدند تا به زور پول‌هاي او را بگيرند ناگهان با دو ضربه مشت او نقش بر زمين شده و در حالي كه از شدت ضربات او به شدت مات و مبهوت شده بودند محل حادثه را ترك كردند. بعداً مشخص شد كه پيرمرد 62 ساله قهرمان سابق بوكس سوئد بوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار